Конструкторите Lego са класика в развлеченията и едва ли има

...
Конструкторите Lego са класика в развлеченията и едва ли има
Коментари Харесай

Това Lego не е като другите

Конструкторите Lego са класика в развлеченията и надали има някой, който най-малко един път не се е захващал да ги реди. Разбира се, не е елементарно 88 години да радваш почитателите си с нови и нови артикули, само че от компанията постоянно съумяват да го създадат. А в този момент имат едно по-нестандартно предложение.

Свикнали сме конструкторите да получават разнообразни форми, когато ги сглобим. Но тези от новата серия Lego Art в приключен тип са едно произведение на изкуството, което може да закачим на някоя стена вкъщи.

Постерите за сглобяване са занимавка за по-възрастните почитатели на Lego. Можем да избираме сред четири разновидността - Мерилин Монро на Анди Уорхол, четиримата от Beatles, Железният човек и Междузвездни войни.
 Снимка 486392

Всеки постер конструктор е има към 3000 елементи и ни дава свободата да го наредим по повече от един метод . Така имаме освен право на избор, само че и опцията - когато ни омръзне - да го пренаредим и да имаме чисто нов.
 Снимка 486395

Ако желаеме по-мащабно произведение пък, можем да закупим по три комплекта от серията с Железния човек или Дарт Вейдър и да си сглобим тройно по-голям постер .
 Снимка 486396

Е, ще ни излезе малко по-скъпичко, тъй като всеки конструктор е на цена 120 евро , само че пък може това да е единственият ни късмет да създадем картина, въпреки и не с боички, написа The Verge.
 Lego - по какъв начин се чисти най-бързо и елементарно
Най-бързият и елементарен метод да измием легото на децата

За да заблести от непорочност

Серията Lego Art ще бъде метода за поръчки след 1 август за Европа и след 1 септември в Съединени американски щати.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР