Констатин направи ударен старт като самопродуциращ се изпълнител. Бившият певец

...
Констатин направи ударен старт като самопродуциращ се изпълнител. Бившият певец
Коментари Харесай

Коцето възроди скандал от 1998 г. с краден текст за песен

Констатин направи ударен старт като самопродуциращ се реализатор. Бившият артист на „ Пайнер ”, който основа „ Фирмата ”, дружно с рапъра Криско, показа новата си ария „ Един грам позор ”. Текстът на парчето включва този на паметния шлагер на Джони „ Гот ми е ”, с което ненадейно се възроди скандал от 1998 година за авторството на парчето, научи HotArena.

В интернет се появиха постове на Герго Милов, който акцентира, че точно той е писал текста. На времето, когато Джони изпял „ Гот ми е ”, от „ Ара мюзик ” „ сякаш по неточност ”, както акцентира, написали различен създател. Сега, когато Константин пее същия текст, като създател отново е посочед Джони Илиев. Другият създател е Криско, който очевидно е творил спомагателните куплети.

„ А да се разберем този текст мой ли е, негов ли е. .. Май, правилно плачат да почна да им изваждам кирливите ризи. От една страна, се усещам поласкан от обстоятелството, че след толкоз години мой текст провокира предпочитание у някого да го изпее в нов аранжимент. От друга, това безочливо и безкомпромисно неуважение на престижа ми, годините в които съм дал на фолка редица шлагери и лекотата, с която потъпкват всичко това, ме омерзява! Такъв ни е целият живот... Едни се облагодетелстват на гърба на други. Халал да ви е – има Видов ден! ”, ядосва се Герго Милов. Каква е истината за авторство на текста „ Гот ми е ”, към този момент остава мистерия.

Затова пък Константин е удовлетворен, че феновете му са във екстаз от новия му шлагер. Клипът към него също е много гръмък. Във видеото, чийто режисьор е Кирил Киров-Кико, Коцето се появява като Дявола. В разгара на шлагера артиста към този момент не с алено ужасно лице, а като себе си, се отдава на пир в нощен клуб. В края на видеото Коцето се натиска със знойна мацка. Тя е седнала в скута му, а той отвръща на ласките й. Е, брачната половинка му Надя очевидно няма срещу. Все отново това е следващото актьорско преобразяване на мъжа й, с цел да се съобщи посланието клипа, написа Уикенд.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР