Константин Папазов беше много щастлив след спечелването на Балканската титла

...
Константин Папазов беше много щастлив след спечелването на Балканската титла
Коментари Харесай

Константин Папазов: Тази победа е подарък за феновете на Левски

Константин Папазов беше доста благополучен след спечелването на Балканската купа от Левски Лукойл. Той не пропусна да благодари на Валентин Златев и Лукойл. Ето какво показа емблематичния ментор след огромния успех:

 Левски Лукойл победи в Балканската лига
Левски Лукойл победи в Балканската лига

" Сините " завоюваха трети трофей в районната конкуренция

" Лятото се колебаехме дали да участваме. Беше тежък миг с липса на финанси. Знаехме, че това присъединяване ще коства към 40 000 лв.. Направихме го за младите играчи, които в този момент са в Академик. Така се развиха нещата през сезона, че се обединихме и с изключение на присъединяване, нямахме различен избор, с изключение на да печелим. Знам, че получихме сериозен подарък през вчерашния ден от тима на Башкими. Ако играехме против Рилкси състезател, несъмнено щеше да бъде доста по-различно и по-трудно. С всеки изминат ден тимът върви нагоре. Външните играчи играят доста мощно, има извънредно неизменност в играта на Божидар и на Станимир, само че триумфът е на целия тим.

Това, с което превъзхождаме останалите тимове в България, е че със състава от 14 индивида, даже и при травми, можем да водим подготвителен развой на доста добър темп. На мен ми се къса сърцето, че има по двама души, които не играят. Това е минусът, само че огромният плюс е, че ние работим в действителност доста добре. Знам, че времето работи за нас. Ние сме в най-тежката психическа обстановка, защото имаме най-хубавите условия и би трябвало всеки ден да се потвърждаваме.

Благодаря на хората, които ни помогнаха, на господин Златев и на Лукойл. Естествено тази победа е подарък за почитателите на Левски, които знам, че в най-важния миг ще бъдат с нас. Ние сме единственият групов спорт, който носи трофеи. Вярвам, че това е жест към тях. Очакваме ги в най-решаващите моменти ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР