Константин Костадинов ще има възможността да дебютира в Евролигата. Българският

...
Константин Костадинов ще има възможността да дебютира в Евролигата. Българският
Коментари Харесай

Българин пред дебют за Реал Мадрид

Константин Костадинов ще има опцията да дебютира в Евролигата. Българският национал бе картотекиран в мъжкия тим на Реал Мадрид, оповестяват от формалния уебсайт на най-комерсиалната клубна конкуренция на Стария континент. Талантът от школата на испанците попадна в разширения състав на мадридчани, като в него място откриха още трима играчи, които са родени през 2004 година.

Утре (четвъртък) селекцията на Пабло Ласо ще одобри Жалгирис в мач от 26-ия кръг. Срещата е от 22:00 часа българско време. Не е ясно към момента дали крилото ще бъде включено в окончателната група за мача.

Само преди два дни Костадинов се трансформира в най-младия дебютант в представителния отбор на България. Това се случи против състава на Босна и Херцеговина в среща от последния шести кръг в група H от квалификациите за Евробаскет 2022. Той остави отлични усещания и се задържа в игра 21 минути, за които се регистрира с 11 точки, 2 битки, 1 асистенция и 1 открадната топка.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР