Консолидираните приходи от продажби на М+С Хидравлик“ АД през четвъртото

...
Консолидираните приходи от продажби на М+С Хидравлик“ АД през четвъртото
Коментари Харесай

От „М+С Хидравлик“ очакват повишаване на продажбите до около 162 млн. лева

Консолидираните доходи от продажби на „ М+С Хидравлик “ АД през четвъртото тримесечие на предходната година с струпване са нарастнали до 153.20 млн. Лева. За същия интервал година по-рано те са били 104.63 млн. лв., което съставлява растеж с към 46 на 100.

Повишени са и разноските по активността, като принос за това имат всички стопански детайли. С най-голямо покачване са харчовете са материали, външни услуги и хонорари. Повишават се и запасите от продукция и незавършено произвеждане.

В консолидираните доклади са включени „ М+С Хидравлик “ АД и неговите дъщерни сдружения „ Lifam Hidravlika “ doo, Сърбия, която е профилирана в производството на хидравличи сервоуправления и клапани, и личната комерсиална компания „ M+S Hydraulic “ GmbH в Германия.

Въпреки несигурната конюнктура упованията на мениджърите на групата за 2022 година са за повишение на чистите доходи от продажби до към 162 млн. лв., както и по-високи разноски за хонорари.

Няма значими събития от началото на финансовата година, които да са оказали въздействие върху резултатите във финансовия доклад, означават от групата.

Заводът за хидравлични детайли и системи се намира в Казанлък. Той създава цялостна гама от нискоскоростни хидравлични мотори с висок въртящ миг, които намират необятно приложение в селскостопанската индустрия, превоза и машиностроенето. Компанията е водещ производител на нискоскоростни, високо моментни, орбитални, хидравлични мотори, хидростатични сервоуправления, клапани, спирачки и аксесоари за тях.

Продукцията на сдружението е експортно насочена, като компанията държи забележителен дял от международния пазар на хидравлични мотори.

От компанията  продължават деликатно да наблюдават развиването на обстановката с разпространяването на ковид и да поддържат ограничения за понижаване на риска и следствията от пандемията, оповестяват от компанията. 

Дружеството е обществена компания, чиито акции се търгуват на „ Българска фондова борса “ АД. Акциите му са включени в формалния борсов показател BGTR30, както и в три от показателите на Dow Jones Wilshire indices.

В момента най-големите акционери са " Стара планина холд " АД, който управлява 30.61% от капитала, " Индустриален капитал холдинг " АД е с дял от 22.16%, " М+С 97 " АД - с 23.86%, а останалите бумаги са благосъстоятелност на по-малки вложители.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР