Конопени растения засадени в нива, близо до село Зидарово, община

...
Конопени растения засадени в нива, близо до село Зидарово, община
Коментари Харесай

2500 конопени растения отглеждали двама братя край Зидарово

Конопени растения засадени в равнища, покрай село Зидарово, община Созопол, откри " Криминална полиция " при ОДМВР Бургас. При профилираната акция е открито и огромно количество суха зелена тревна маса - марихуана. В акцията са взели участие и сили на жандармерията, " Специализираните полицейски сили ", отдел " Разследване ", чиновници на РПУ-та от Бургас.
Конопените растения са били засяти на повърхност от 2600 кв.м. от двама престъпно проявени братя на 32 и 38 години, които са отглеждали противозаконните растения.

Височината на конопени растения е от 1,5 до 2,5 метра, а техният брой към 2500, отглеждани с напоителна система.
Полицията е иззела селскостопански принадлежности, чували със аграрни торове и други материали, които са били нужни за развъждането на растенията.
Близо до равнищата с канабис са открити и места за сушене на тревната маса, където е имало към 40 растения. Открито е и помещение с огромно количество канабис. Извършва се следствие, с цел да се откри кои са лицата взели участие в разпространяването.

За установеното закононарушение по отношение на двамата братя e повдигнато обвиняване. По случая е формирано досъдебно произвеждане и материалите са докладвани в Районна прокуратура Бургас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР