Конкурсът награди 54 творби, сред които 3 носители на голямата

...
Конкурсът награди 54 творби, сред които 3 носители на голямата
Коментари Харесай

Обявени са победителите в глобалния конкурс HUAWEI NEXT IMAGE Awards 2022

Конкурсът награди 54 произведения, измежду които 3 носители на огромната премия, 24 най-хубави в категория и 27 подгласници.

Ежегодният конкурс за смарт телефон снимка HUAWEI NEXT IMAGE Awards 2022 показва своята роля, като показва изключителни произведения, които обгръщат цялата гама от човешки прекарвания. Най-новото му издание визира известни тематики като „ Перфектен скок “, „ Цветен свят “, „ Семейство “ и „ През погледа на животните “. Сред телефоните, с които са направени изпратените фотоси, водят HUAWEI P40 Pro, HUAWEI P30 Pro и HUAWEI P50 Pro, а най-вече фотоси са постъпили от Китай, Филипините, Египет, Индонезия, Полша и Италия.

Носителите на огромната премия

Три фотографии: „ СИЛА “ от Адао Филипе Фернандес Салгадо, „ Просто Шаен “ от Енрика Бреша и „ Фойерверки “ от Уанг Дзихао завоюваха всеобщо самопризнание в границите на интернационалното жури. Всеки от тримата фотографи беше приет за притежател на Голямата премия и ще получи парична премия от 10 000 USD.

©Adão Filipe Fernandes Salgado (Португалия)

СИЛА | HUAWEI P30 Pro

Коментар от журито: „ Има ред в придвижването и хармонична хубост в детайлите. Изображението носи неудържима жизнеспособност, от която светът и всички ние, които го гледаме, се нуждаем най-вече в този миг “ – Никол Сюе, някогашен публицистичен шеф на ELLE Китай.

©Енрика Бреша (Италия)

Просто Шаен | HUAWEI P40 Pro

Коментар от журито: „ Толкова естествено, просто и в същото време толкоз красиво. Можете да усетите спонтанността и искреността на усмивката, която придава позитивно чувство “ – Михаела Норок, румънски фотограф.

©Wang Zihao (Германия)

Фойерверки | HUAWEI P40 Pro

Коментар от журито: „ Перфектно синхронизирана фотография на шоу с фойерверки край река, единствената светлина с изключение на зарята идва от смарт телефон, едвам можете да видите по-малка хоризонтална версия на тази фотография на екрана на смарт телефона в фрагмента “ – Федерико Чамей, италиански фотограф.

Девет вдъхновяващи категории

Конкурсът HUAWEI NEXT IMAGE 2022 бе разграничен в девет категории: “Изкуство и мода ”, “На намерено ”, “Портрет ”, “Спорт ”, “Здравей, Живот ”, “Сториборд ”, “Екшън ”, “Kъсометражен филм ” и „ Пълнометражен филм “, с определени спечелили и подгласници за всяка категория. Всеки от 24-те спечелили в категориите получава премия Creative Fund NEXT IMAGE от 1500 USD, а всеки от 27-те подгласници - HUAWEI P50 Pro.

©Aung Chan Thar (Мианмар)

Пазарът Inle | HUAWEI P40 | На намерено | Победител в категория

В изпратените през тази година фотоси оживят голям брой случки и ситуации, от естествени пейзажи като планини, езера, изгреви и залези, през градски пейзажи до затрогващи човешки взаимоотношения. Наградите HUAWEI NEXT IMAGE имат за цел да вдъхновят елементарните консуматори да уловят значими моменти от живота посредством мобилната снимка.

Пет от категориите тази година са нови за състезанието: „ Изкуство и мода “, „ Спорт “ и три видео категории – „ Екшън “, „ Късометражен филм “ и „ Пълнометражен филм “.

NEXT IMAGE: Оставаме насочени към бъдещето, изграждайки първокласна марка

Наградите HUAWEI NEXT IMAGE Awards служат като платформа за мобилна снимка на Huawei, като показват творбите на надарената потребителска база на марката. „ NEXT “ се асоциира с визията на Huawei за бъдещето, създаването на технологии за изображения от последващо потомство и развиването на основатели на изображения от последващо потомство. „ IMAGE “ се отнася до статични и нови форми на динамично образно изложение, които оказват помощ на потребителите да описват истории и да се показват по неповторим метод.

©Марк Антъни Агтай (Обединени арабски емирства)

Работещи ръце | HUAWEI Mate 20 Pro | Сториборд | Победител в категория

От стартирането си през 2017 година премиите HUAWEI NEXT IMAGE Awards служат като неповторима витрина за изключителни фотографски произведения на консуматори с мобилни телефони Huawei. Конкурсът ще продължи да въодушевява и ангажира надарени консуматори на мобилни телефони, до момента в който Huawei вкарва новаторски технологии за мобилни изображения. Пълният лист на печелившите произведения може да откриете тук: https://gallery.consumer.huawei.com/

За Huawei Consumer Business Group

Продуктите и услугите на Huawei се оферират допълнително от 170 страни и са употребявани от 1/3 от международното население. Компанията разполага с 15 проучвателен центъра на територията на Съединени американски щати, Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. Huawei Consumer BG е едно от трите бизнес звена на марката и реализира активност в региона на мобилните телефони, компютрите и таблетите, портативните и софтуерните устройства и др Глобалната мрежа на Huawei е построена на основата на съвсем 30-годишен опит в телекомуникационната промишленост, като нейната цел е да дава най-актуалните софтуерни нововъведения на потребителите по света. За повече информация посетете:

За най-актуалната информация, обвързвана с Huawei Consumer Business Group България, последвайте ни във:

Фейсбук:

Twitter:

YouTube:

Instagram:

За повече информация посетете: https://consumer.huawei.com/bg/
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР