Конкурсът на Криско се оказа пълно фиаско, сигнализираха разярени фенове

...
Конкурсът на Криско се оказа пълно фиаско, сигнализираха разярени фенове
Коментари Харесай

Криско забрави да даде 3 бона награда на фен

Конкурсът на Криско се оказа цялостно крушение, алармираха разярени почитатели на габровеца до Hotnews.bg! Въпреки че артистът сподели, че обилно ще награди собствен почитател, който направи забавна версия на видеото му “Да или не” снимано в кола, спечелилият по този начин и не стана явен.



В клипа за първи път приятелката на артиста Цвети сподели бременно коремче. Във филмчето вземат участие още Димитър Рачков, Ева Веселинова, Джуди Халваджиян, племенникът му с жена си. Почитатели бяха прикани да запишат сходно видео, още веднъж в автомобил, като Криско даде обещание 3000 лв. за филмчето, което има най-вече гледания до 15 септември.

Въпреки че датата мина преди близо половин месец, победител по този начин и не е разгласен, надлежно никой не е получил три бона. „ Габровецът се оказа много остроумен, с цел да си направи реклама, а по-късно се покри за възнаграждението”, написа почитател до Hotnews.bg.
Същото се случи и с подаръците на Слави Трифонов, като консуматори по този начин и не откриха листата с печелившите в уеб страницата на шоуто му. Междувременно стана ясно, че на следващия ден той ще учреди партията си и скоро щял да пусне и телевизионния си план.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР