Конкурсът на Криско се оказа пълно фиаско, сигнализираха разярени фенове

Конкурсът на Криско се оказа пълно фиаско, сигнализираха разярени фенове ...

Криско забрави да даде 3 бона награда на фен.


Конкурсът на Криско се оказа пълно фиаско, сигнализираха разярени фенове на габровеца до Hotnews.bg! Въпреки че певецът каза, че щедро ще награди свой фен, който направи интересна версия на видеото му “Да или не” заснето в кола, победителят така и не стана ясен.В клипа за първи път приятелката на певеца Цвети показа бременно коремче. Във филмчето участват още Димитър Рачков, Ева Веселинова, Джуди Халваджиян, племенникът му с жена си. Почитатели бяха призова да запишат подобно видео, отново в автомобил, като Криско обеща 3000 лева за филмчето, което има най-много гледания до 15 септември.

Въпреки че датата мина преди близо половин месец, победител така и не е обявен, съответно никой не е получил три бона. „Габровецът се оказа доста хитър, за да си направи реклама, а след това се покри за възнаграждението”, пише фен до Hotnews.bg.
Същото се случи и с подаръците на Слави Трифонов, като потребители така и не намериха списъка с печелившите в сайта на шоуто му. Междувременно стана ясно, че утре той ще учреди партията си и скоро щял да пусне и телевизионния си проект.
 

Източник: hotnews.bg