Конкурс за обновяване на фасадите на сгради, които се намират

...
Конкурс за обновяване на фасадите на сгради, които се намират
Коментари Харесай

Община Дряново обяви конкурс за обновяване на сгради в централната част

Конкурс за възобновяване на фасадите на здания, които се намират в централната част на града, разгласи община Дряново. Местният парламент към този момент е одобрил процедурата за кандидатстване по плана с название „ Красиво Дряново 2021-2023 г “.
Планирано е да се обновят забележимите от центъра фасади на жилищни здания и ще бъдат озеленени дворните пространства с лице към улицата.
Допустими претенденти ще бъдат притежатели и/или наследници на жилищни здания в централната част на град Дряново.
Собствениците на утвърдените здания ще получат от общината строителни материали, като фасадна багра, грунд, варов разтвор, цимент, мрежа за шпакловка, шпакловъчна примес, блажна багра. Също по този начин  и зелена растителност - едногодишни и многогодишни растения, дълготрайна растителност, прецизират от общинската администрация.
 Пътуване в сърцето на Балкана - посетете Дряново и Трявна Пътуване в сърцето на Балкана - посетете Дряново и Трявна
Ако търсите готина дестинация за един уикенд в центъра на България, само че желаете да избягате от шумните и огромни градове, то аз имам перфе...
Всички останали действия по възобновяване на постройките - материали за топлоизолация, скеле, труд (наемане на майстори) и други, ще бъдат за сметка на претендентите, допълват от там.
Срокът за подаване на заявки за кандидатстване е от 15-ти март до 15-ти април, а класирането ще стане ясно до 30-ти април тази година.
С приоритет ще се утвърждават заявки на притежатели от улица „ Шипка “ -  в сектора от кръстовището на ул. „ Шипка “ и ул. „ Матей Преображенски “ до кръстовището на ул. „ Шипка “ и ул. „ Досьо Стойнов “. Също по този начин и обекти, които се намират на друга улица в централната част.
При съществуване на свободни финансови средства след оповестяване на резултатите, в интервала от 15.05.2021 година до 15.06.2021 година ще се одобряват нови заявки за кандидатстване. Краният период за привършване и отчитане на всички действия по плана е 31-ви ноември 2021 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР