Конкурс за изработка на проект за туристически слоган обяви община

...
Конкурс за изработка на проект за туристически слоган обяви община
Коментари Харесай

Конкурс за туристически слоган обяви община Сандански

Конкурс за направа на план за туристически слоган разгласи община Сандански. Той може да бъде обръщение, мото или рекламно изречение, а наградният фонд ще е на стойност 500 лв., оповестяват от локалната администрация.  
В състезанието може да вземат участие всички български и задгранични физически и/или юридически лица, всеки с до три оферти за туристически слоган на община Сандански, надлежно на български и британски език.
 Марияна Николова: Туризмът няма да бъде това, което беше Марияна Николова: Туризмът няма да бъде това, което беше
" Туризмът няма да бъде това, което беше, само че сега самостоятелните резервации и такива, в последния миг, доста се постановат. Уб...
Нямат право да вземат участие кметът на общината, общинските съветници, чиновниците от общинската администрация, представители на консултативния съвет по въпросите на туризма, както и членовете на журито.
Туристическият слоган ще бъде неразделна част от концепцията на община Сандански за одобряване, развиване и разпространение на дестинацията, както на българския, по този начин и на интернационалния туристически пазар. Той ще бъде популяризиран във всички печатни рекламни материали, осведомителни и други носители, уеб уеб сайтове, електронна реклама, обществени мрежи и медии.
„ Община Сандански е одобрена туристическа дестинация, елементарно разпознаваема, притегателна и красива. За да представим и разгърнем цялостния туристически капацитет,  търсим вдъхновяващо обръщение, което да бъде неразделна част от концепцията на община Сандански за одобряване, развиване и разпространение на дестинацията, както на българския, по този начин и на интернационалния туристически пазар “, се споделя в известието.
Крайният период за присъединяване е 20.03.2021 г. Предложения за слоган могат да бъдат подавани единствено по електронен път, на e-mail: [email protected]
 С 2,5 млн. лв. Министерството на туризма ще популяризира екскурзоводи и планински водачи С 2,5 млн. лв. Министерството на туризма ще популяризира екскурзоводи и планински водачи
Чрез социална поръчка с планирана цена 2,5 млн. лева с Данък добавена стойност ще се изберат външни специалисти за разпространение на дребни и междинни предприят...
„ Обичаш Сандански и обичаш да редиш словата! Включи се и изпрати твоето вдъхновяващо обръщение! “, се сочи в апела за присъединяване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР