Конкурс на SQUID App стимулира новаторски подход в преподаването по

...
Конкурс на SQUID App стимулира новаторски подход в преподаването по
Коментари Харесай


Конкурс на SQUID App стимулира новаторски


Конкурс на SQUID App подтиква реформаторски метод в преподаването по британски
(снимка: CC0 Public Domain)

К онкурс за учители по британски език по целия свят разгласи SQUID Learning English. По този метод а нглийският училищен екип на известното мобилно приложение SQUID App чества Международния ден на образованието.

На спечелилия в преподавателското предизвикателство за 2022 година (официалното име на конкурса), което започва през днешния ден, ще бъде присъдена премия от 1000 EUR, оповестиха уредниците.

Предизвикателството за преподаване SQUID 2022 е конкурс, ориентиран към поддръжка на учителите по британски език. Целта е да стартират или подобрят преподаването на британски език с достоверни вести, разясниха от SQUID App.

Кандидатите би трябвало да бъдат дейни учители по британски език. От тях се изисква да изпълнят следните три стъпки:
Да напишат проект за урок с присъединяване на приложението SQUID като помощно приложение за преподаване. Да създадат фотография или екранна фотография на урока им, до момента в който се организира. Да попълнят формуляра за кандидатстване и да качат проекта на урока. Заявленията са отворени до 14-ти февруари 2022 г.
Конкурсът е част от програмата SQUID Learning English, която дава на учещите британски език и учителите по целия свят безвъзмездни материали за самообразование в клас въз основа на последните вести.

Програмата включва бюлетин за образователния британски език, изпращан на учители по езици на седмична база. Той съдържа безвъзмездни проекти и хрумвания за печатни уроци въз основа на достоверни новинарски публикации (регистрация за бюлетина.)

SLE също оказва помощ на учещите британски език да се самообучават със профилирана функционалност в приложението – „ Изучаване на британски език ”, която съдържа интерактивни и комфортни за потребителя комплекти за самообразование въз основа на настоящи истории.

Функцията разрешава на учениците да се учат без преподавател, където и да са, когато пожелаят, подчертаха от SQUID App.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР