Конгресът на БСП препотвърди политиката на прекия избор на партията

...
Конгресът на БСП препотвърди политиката на прекия избор на партията
Коментари Харесай

Правителството и парламентът са изчерпани, смята Емил Войнов

Конгресът на Българска социалистическа партия препотвърди политиката на директния избор на партията и избра нов състав на Националния състав, подмлади го и партията е подготвена, откакто промени себе си, да промени и България.
Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия Емил Войнов, ръководител на общопартийната контролна комисия на Българска социалистическа партия.
 Крум Зарков: Левицата не е вождистка партия, в нея има обновяване Крум Зарков: Левицата не е " вождистка партия ", в нея има " обновяване "
Изборът на Националния съвет на партията не беше съдбоносен. Това е една листа с над 700 имена, една част от тях са доста почтени х...
Войнов не вижда вътрешна съпротива в Българска социалистическа партия, този термин бил фиктивен, а партията била единна. Всички в партията работят единно, увери той и добави, че, в който решенията се взимат групови.
Той не счита, че Националният съвет ще бъде гумен щемпел на управлението , с което опроверга изказванията на евродепутата и водач на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев, който с още няколко души от остарялото управление на левицата не бяха определени в новия състав на партийния орган.
По думите на Войнов и е належащо по-тясно взаимоотношение на контролната комисия с партийните структури. Българска социалистическа партия разполагат с фрагменти и визия за развиването на страната и пътят пред социалистите са предварителни парламентарни избори, счита той.
Следващата задача пред социалистите е подготовка за парламентарните избори и тяхното продобиване . Правителството и Народното събрание са изчерпани и колкото по-скоро бъдат изборите, толкоз по-добре за всички , безапелационен бе Войнов.
 Свиленски към Станишев: Като избирахме Делян Пеевски за началник на ДАНС, кой удари еднолично печата? Свиленски към Станишев: Като избирахме Делян Пеевски за началник на ДАНС, кой удари еднолично печата?
Не можем да приказваме за някакво решение на Корнелия Нинова или предходния Национален съвет. Направиха го делегатите на конгреса и те имат...
Българска социалистическа партия в никакъв случай не се е стремила да яхва митинга, а да го поддържа. Няма никакви учредения да се счита, че президентът или Българска социалистическа партия яхват митинга, счита Войнов. Никакви проблеми нямаме с митинга и се надяваме колкото се може по-скоро държавното управление да подаде оставка, настоя в умозаключение Емил Войнов.
В новия състав на Националния съвет на Българска социалистическа партия не влязоха знакови фигури на партията като водача на ПЕС Сергей Станишев, Георги Пирински, Валери Жаблянов, Велислава Дърева, Атанас Мерджанов, Красимир Янков, Михаил Миков и други, които си разрешават рецензия. Член на съвета не е Кирил Добрев - главен конкурент на Корнелия Нинова на първите директни избори за водач на партията.
Зам.-председателят на партията Кирил Добрев става редови член на пленума и ще прави и ще прави мониторинг на партийната политика.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР