Конфликт между мен и вицепремиера Валери Симеонов няма, имаме различни

...
Конфликт между мен и вицепремиера Валери Симеонов няма, имаме различни
Коментари Харесай

Ангелкова отрече за конфликт със Симеонов, имали различни гледни точки

Конфликт сред мен и вицепремиера Валери Симеонов няма, имаме разнообразни гледни точки, съобщи пред публицисти в курорта Албена през днешния ден министърът на туризма Николина Ангелкова, представена от радио " Фокус " – Варна. Тя разясни, че концепцията курортите да се извадят от закона за шума е на работещите в туристическия отрасъл.

" Бях сезирана от повече от 30 от най-големите организации с това да се реши националните курорти да бъдат извадени от закона за шума, тъй като ние регламентираме техния юридически статут в Закона за туризма и надлежно детайлите във връзка с дейностите, които се правят на територията на националните курорти, да бъдат контролирани в разпоредба и кметовете и локалната власт, надлежно и локалният бизнес посредством консултативните препоръки по туризъм да могат да дефинират, нагледно казано, зоните в даден курорт ", сподели Ангелкова.

Тя даде образец с Албена и кмета на Балчик. " Кметът и управлението на курорта дружно с представители на сектора в района могат да преценяват и да вземат решение примерно, че Албена е единствено една зона за фамилен отдих, и да няма звук след 22.00 часа или след 23.00 часа, както реши локалната власт. Така контролните органи ще наблюдават за съблюдаване на всички тези ограничения ", разясни концепцията си министърът.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР