Конференцията Устойчива синя икономика – тенденции и перспективи пред България

...
Конференцията Устойчива синя икономика – тенденции и перспективи пред България
Коментари Харесай

Варна е домакин на конференция „Устойчива синя икономика – тенденции и перспективи пред България

Конференцията „ Устойчива синя стопанска система – трендове и вероятности пред България ” се провежда от Европейския Механизъм за подкрепяне осъществяването на Общия дневен ред за Черно море (Black Sea Assistance Mechanism/BSAM and Common Maritime Agenda/CMA) и Морски клъстър България в ролята му на Национален хъб.

Събитието  ще се организира на 30.11.2021 година (вторник) в хибриден формат - присъствено в " Rosslyn Dimyat Hotel ", гр. Варна и посредством непосредствено лъчение онлайн.

Целта на конференцията е да насърчи обществения разговор по отношение на вероятностите за реализиране на устойчива синя стопанска система в страната, във време на динамични трансформационни процеси, касаещи публични политики и бизнес. Представянето на европейските трендове и благоприятни условия и на националния капацитет има за цел да даде подтик за полемики и да катализира търсенето на решения за преход към устойчива синя стопанска система в България, както и очертаването на вероятности за постигането на основните цели на Общия дневен ред за Черно море.

За присъединяване е нужна предварителна регистрация на:
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР