Конференцията "Жадни за знание: Пътят към успеха" събра успешни млади

...
Конференцията "Жадни за знание: Пътят към успеха" събра успешни млади
Коментари Харесай

Популярни личности споделиха своя път към успеха

Конференцията "Жадни за познание: Пътят към триумфа " събра сполучливи млади експерти и младежи във Варна. Събитието бе част от третото издание на просветителната стратегия Youth Empowered, проведена от "Кока-Кола " в България и "Джуниър Ачийвмънт България ".

Дискусията стартира с панел "Бъдещето е в твоите ръце ", в който районният управител на Българска организация за дребни и междинни предприятия Николай Петканов и Александър Иванов, учебен шеф на SoftUni Digital & SoftUni Creative, дадоха препоръки на младежите по какъв начин да осъществят фантазиите си и концепциите, в които мощно имат вяра. Във втория панел на конференцията известният блогър и влогър Антоанет Пепе и изпълнителният шеф на "Карин дом " Мая Донева, показаха способи за стимулиране на творчеството и посъветваха участниците да развият своите умения и да развихрят въображението си за реализиране на своите фантазии.

Спас Керимов от Printivo и Руско Русков от Chaos Group показаха пред младежите своите сполучливи стъпки в професионалното им израстване и споделиха с тях уроците, които са научили по пътя си към триумфа. "Следвайте пристрастеността си и тя ще ви докара до фантазиите ви, " показа с аудиторията мотото си Русков. В рамките на събитието се организира социална полемика за провокациите пред младежите, както и за напъните на бизнеса, институциите и университетите за превъзмогването им.

Своя опит и хрумвания от разнообразни гледни точки за развиването на младежите в страната разкриха Жаклин Цочева, шеф "Публични връзки и връзки с обществеността " в "Кока-Кола ХБК " България; Милена Стойчева, изпълнителен шеф, "Джуниър Ачийвмънт България "; Дарина Иванова, основен специалист "Младежки планове и образования ", дирекция "Образование и юношески действия "; Слави Димитров, Студентски съвет на Икономически университет във Варна и Димитрина Докимова, заместител шеф на МГ "Д-р Петър Берон ".

Програмата Youth Empowered стартира през 2017 година, с помощта на взаимните старания на "Кока-Кола ХБК " България и "Джуниър Ачийвмънт България ". Целта е да се подкрепи развиването на младежите и пълноценната им подготовка за започване на кариера и сполучлива реализация в страната. През миналогодишните две издания в границите на самодейността над 3000 младежи на възраст сред 16 и 26 години от 13 български града минаха през курсове за повишение на тяхната продуктивност.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР