Конференцията Индустрия 4.0, която Капитал и община Пловдив организират за

...
Конференцията Индустрия 4.0, която Капитал и община Пловдив организират за
Коментари Харесай

Индустрия 4.0: Пловдивското разширение на "Кимкооп"

Конференцията " Индустрия 4.0 " , която " Капитал " и община Пловдив провеждат за шеста поредна година, още веднъж ще събере на едно място, въпреки и виртуално, представители на бизнеса и локалната власт.Събитието ще се организира на 30 ноември под формата на уебинар, а повече за програмата може да откриете. Достъпът до конференцията е безвъзмезден, нужна е само предварителна регистрация.
Близо две години след началото на пандемията стопанската система остава относително постоянна, а работните места значително бяха непокътнати. Най-видимият резултат от новата обстановка е, че доста компании отложиха плановете си.

Макар че страната не може да се похвали с огромни непознати вложения, доста съществуващи предприятия не престават да работят сполучливо и да се уголемяват, а немалка част от тях са с българска благосъстоятелност. Посетихме някои от тях, с цел да ни опишат за плановете си и за това по какъв начин виждат развиването си в бъдеще.

Третото изявление е с шефа на производителя на прецизна оптика " Холдинг Кимкооп " Калин Георгиев. Растящото търсене на продуктите от необятен кръг промишлености е повода фамилната компания да предприеме разширение на бизнеса си, премествайки производството от Панагюрище в Пловдив.
Реклама

Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР