Кондукторката е категорична, че шофьорът на автобуса няма никаква вина

...
Кондукторката е категорична, че шофьорът на автобуса няма никаква вина
Коментари Харесай

Само във Varna24.bg: Кондукторката от катастрофиралия автобус с потресаващ разказ за преживения ужас

Кондукторката е безапелационна, че водачът на рейса няма никаква виновност и е един от най-хубавите нови фрагменти във компанията. Ето какво още показа Вили за ужасът, претърпян при случая:

" Започнахме работа рано сутринта напълно обикновено, водачът си закуси, доста добре протече промяната и в края й на светофара на Дом " Младост “, аз бях седнала на първото място до вратата, видях един сътрудник, който чакаше на светофара да пресече. Помахах му с ръка и взех решение да взема контролния лист да приключа, тъй като след към 5 минути трябваше да стигнем до крайната спирка на Елпром. Станах, потеглих към водача и се привеждам към досието с пътния и контролния лист. В мига, в който си изправям главата виждам, че рейсът отива към една стена. Нищо не можех да направя. Само си помислих, че това е последния момент от живота ми и се вцепених. Имаше някакво лашкане, аз изхвърчах и паднах сред първата седалка и водача. Забих си главата, очилата ми се счупиха. Лашкането продължи, няколко пъти се удряхме по всички страни, хората започнаха да пищят. Имаше към 15-ина пасажери в рейса, всички бяха седнали. Хората започнаха да викат: " Да счупим прозорците! “. Започнахме да търсим чукче, едно момиче се опитваше с токче да счупи стъклото... В този миг се спусна към нас сътрудника, който видяхме на светофара и добре, че беше той и други хора, които съумяха да счупят стъклата на рейса, с цел да излезем. Вратите бяха блокирали. Държаха със мощ отворени вратите, с цел да излязат хората. Всички се страхувахме, че може да гръмне рейсът. Ударът беше доста мощен. Бързо пристигнаха пожарникарите. Помогнаха на водача, той беше заклещен доста неприятно, като го видях и се изплаших още повече. Той беше в схващане. Когато излязохме на открито пристигнаха колите за спешна помощ, тогава видях, че има и коли ударени. От мен течеше кръв. Видях жена с детенце зад мен, тя ня е съумяла да го защищити, като го е прегърнала. В шокова зала като отидохме към този момент съумях да видя останалите хора, които са потърпевши. Там отидох при водача, допрях го и попитах: “Миро, какво стана дребничък? “, а той отговори единствено: “Ами причерня ми “. Искам да ви кажа, че този водач беше съвършен, без неточност. Много добре кара момчето и други колежки го споделят. Няма никаква виновност за това, което се случи. Това е човечност, на всеки може да се случи. Не би трябвало да бъде упрекван. До момента не съм имала такива произшествия, само че няма да се опасявам да се върна на работа, тъй като нашите водачи са доста положителни и опитни “, разяснява Виолета.

Кондукторката е възмутена от изнесена информация в локален уебсайт, в който се злоупотребява с името й и се дават изказвания, които тя не е правила.

" До момента не съм давала изявление безусловно на никой, с никой не съм говорила. След злополуката ми се обади само шефът, господин Златев и шеф отдел " Експлоатация “, които ме попитаха по какъв начин съм, какво се е случило. Пред тях заявих само това, че на водача му е причерняло. Не бих желала да злоупотребяват с името ми “.

Какво още показа Виолета Гочева вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР