Кондуктор в градския транспорт отново успя да докара гнева на

...
Кондуктор в градския транспорт отново успя да докара гнева на
Коментари Харесай

Кондуктор в пловдивски автобус разгневи пътниците с простотията си

Кондуктор в градския превоз още веднъж съумя да докара гнева на пасажери, които към момента недоумяват и се питат съблюдават ли се въобще, каквито и да било правила. За следващия парадокс в пловдивски рейс алармира будна гражданка, написа Trafficnews.bg. Случката се разиграла в следобедните часове на вчерашния ден, когато кондукторът на автобусна линия номер 22 в посока за Ягодово показал повече от неточно обслужване.

Жител на Европейската столица на културата псува като каруцар и наскърбява служители на реда, плаши ги с „ уволнение”

Причината била, че непосредстено след влизането в транспортното средство, читателката забелязала, че въпросният инспектор си похапвал сладко, сладко слънчоглед, като че ли е на стадиона и чака второто полувреме.
Жената няма концепция дали е позволено или неразрешено яденето на семки в градския превоз, само че в едно е сигурна, че не е хигиенично към пасажерите.

Кланета по улиците на " Европейска столица на културата " Пловдив (СНИМКИ)
" По дяволите, кой управлява тези чиновници? И дали е хигиенично облизвайки пръстите си да пипа и подава билет на хората? Дано най-сетне управлението обърне внимание на чиновниците, които назначава. И това не е първия случай, а е при съвсем всички кондуктори! " - пита пловдивчанката.

Самата тя си е замълчала и не повдигнала тематиката, с цел да избегне скандал от боязън да не я изхвърлят от автобуса.

Трагикомедия в европейската столица на културата! Градът е с разрушени павета, а служащите си играят с екскаватор и запалка (СНИМКИ)



Припомняме, че Пловдив е спечелилият в конкуренцията за „ Европейска столица на културата през 2019 година “ Пловдив се отличи с реален бюджет, истински хрумвания и планове, както и с доста мощна артистична стратегия, които ще допринесат за културното развиване на града и района. Част от самодейностите към този момент са стартирали, а журито на състезанието беше мощно впечатлено от концепциите, позитивните мнения и бързите темпове, с които те се развиват.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР