Кондиционният треньор на ЦСКА-София Кирил Динчев призна, че физическото състояние

...
Кондиционният треньор на ЦСКА-София Кирил Динчев призна, че физическото състояние
Коментари Харесай

Кирил Динчев: В началото играчите не бяха добре кондиционно

Кондиционният треньор на ЦСКА-София Кирил Динчев призна, че физическото положение на играчите не е било положително след дългата пауза, провокирана от пандемията от ковид.

" Червените " упражняват на групи въз основата в Панчарево и последователно навлизат във форма преди подновяването на шампионата. ЦСКА-София ще играе с Витоша (Бистрица) в първия кръг след паузата на 6 юни от 21.00 часа.

" Кондиционното положение на играчите не беше изключително положително, изключително в първите дни след подновяването на тренировките, поради огромната пауза, поради неналичието на тренировки и мачове, само че малко по малко започнаха да се приспособяват и да навлизат в кондиционна, а понататък и в чисто футболна форма. Тренировките протичат съгласно протокола, който ни бе даден. Забранено е да играят игри и целият развой е много чудноват и обстановката е нова за всички нас. Опитваме се да ги доближим до оптимална форма посредством тичания в групи, посредством дрибъл с топка. Доста е мъчно, тъй като за къс интервал би трябвало да създадем подготовка и по-късно в мачовете би трябвало да има и ротации, с цел да може да ги запазим здрави ", сподели Кирил Динчев пред клубния уебсайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР