Конър Макгрегър, който е върл враг на Хабиб Нурмагомедов поднесе

...
Конър Макгрегър, който е върл враг на Хабиб Нурмагомедов поднесе
Коментари Харесай

Конър Макгрегър и неговият щаб изказаха съболезнования към Хабиб Нурмагомедов

Конър Макгрегър, който е безжалостен зложелател на Хабиб Нурмагомедов сервира своите съболезнования към непобедения първенец. Вчера следобяд неговия татко Абдулманап Нурмагомедов умря след дълга битка за своя живот. Наскоро " The Notorious " се изрече неопитен и показа, че Хабиб лъже за заболяването на неговия татко и всичко било режисура, с цел да оправдае отсъствието на първенеца от клетката.
 Бащата на Хабиб Нурмагомедов е умрял от COVID-19

Човек постоянно би трябвало да внимава какво приказва, тъй като не се знае какво ни крие бъдещето и нашите думи ще са единствено в наш ущърб. Към Макгрегър се причислиха и неговия треньор Джон Кавана, както и неговия съотборник Питър Куили. Ето какво написаха те в обществените мрежи:

Конър Макгрегър: " Съболезнования, дано почива в мир Абдулманап Нурмагомедов. Това е загуба на татко, треньор и човек предан на спорта. "

Питър Куили: " Почивай в мир! След последната ми борба в Русия почитателите започнаха да ме нападат, тъй като победих. Беше ужасно и тогава Абдулманап пристигна и доста бързо оправи нещата. Той изглеждаше превъзходен човек. "

Джон Кавана: " Гений в бойните спортове и ентусиазъм за младите. За страдание ни напусна в своя връх на треньорската активност. Каква покруса. Почивай в мир! "

Хабиб и Макгрегър се биха през 2018 година във Вегас, където Нурмагомедов победи със събмишън. Преди багра Конър изръси доста обиди по адрес на първенеца и неговото семейство. Няколко месеца по-късно Абдулманап предложения Макгрегър на посетители в Дагестан и показа, че му прости за всичко. View this post on Instagram
The man who taught the eagle how to fly.

A post shared by Full Violence (@fullviolence) on Jul 3, 2020 at 7:12am PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР