Компоненти западно производство са открити в руски оръжия, намерени в

...
Компоненти западно производство са открити в руски оръжия, намерени в
Коментари Харесай

Royal United Services Institute: Повече от 450 компонента западно производство са открити в руски оръжия в Украйна

Компоненти западно произвеждане са открити в съветски оръжия, открити в Украйна, твърди в отчет английският защитителен мозъчен концерн Royal United Services Institute.

Повече от 450 елементи западно произвеждане са открити в съветски оръжия, употребявани във войната против Украйна. Това потвърждава, че Москва е имала достъп до военна технология от компании в Съединените щати, Европа и Азия в годините преди нашествието, настояват от Royal United Services Institute.

От началото на войната украинските военни са завладели или взели от бойното поле неповредени или отчасти развалени съветски оръжия, вариращи от крилати ракети до системи за противовъздушна защита. При разглобяването им е открито, че те разчитат най-вече на западни съставни елементи, се споделя в отчета.

Около две трети от съставените елементи са създадени от американски компании. Други елементи идват от японски, южнокорейски, немски, английски, швейцарски и нидерландски производители. Установено е, че над 80 микрочипа западно произвеждане са били обект на надзор върху износа на Съединени американски щати най-малко от 2014 година, което значи, че е трябвало да се изисква лиценз, за ​​да бъдат изнесени в Русия.

Според разбора съветската войска продължава да зависи от създадени в чужбина микрочипове за военното произвеждане.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР