Компанията започна „подреден процес на излизане от руския пазар поради

...
Компанията започна „подреден процес на излизане от руския пазар поради
Коментари Харесай

И Siemens напуска Русия заради войната в Украйна

Компанията стартира „ спретнат развой на излизане " от съветския пазар заради въоръжена експанзия в Украйна. Германският тръст Siemens напуща съветския пазар поради пълномащабната инвазия на Руската федерация в Украйна.

Това се показва в изказване на компанията, оповестено на 12 май. Siemens означи, че след началото на войната в Украйна компанията спря всички нови интервенции и интернационалните доставки за Руската федерация и Беларус.

Международните наказания и евентуалните контрамерки засягат активността му в Русия, по-специално поддръжката и ремонта на железопътния превоз.

Както акцентира основният изпълнителен шеф Роланд Буш, Siemens осъжда войната в Украйна и взема решение да организира спретнат развой на излизане от съветския пазар. „ Това не беше елементарно решение, като се има поради нашата отговорност да се грижим за нашите хора и нашите дългогодишни взаимоотношения с клиенти на пазар, на който сме от съвсем 170 години.

Ние оценяваме въздействието върху нашите хора и ще продължим да ги поддържаме по най-хубавия метод нашата дарба. В същото време ние предоставяме филантропична помощ на нашите сътрудници и народа на Украйна и поддържаме интернационалната общественост в апелите за мир ", сподели той. Припомняме, че Siemens Energy е един от главните снабдители на енергийно съоръжение в Руската федерация. В момента на съветския пазар са показани две обособени компании - Siemens и Siemens Energy.

По-рано беше обявено, че най-големият в света транспортьор AP Moeller-Maersk A/S стопира да работи в Русия и продава активи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР