Компанията за споделено пътуване Uber обяви нови функции за бизнес

...
Компанията за споделено пътуване Uber обяви нови функции за бизнес
Коментари Харесай

Uber обяви нови функции за бизнес пътници, групови пътувания и е-автомобили

Компанията за споделено пътешестване Uber разгласи нови функционалности за бизнес пасажери, групови пътувания и електрически транспортни средства. Новината идва, когато основният изпълнителен шеф на компанията Дара Хосровшахи възобновява напъните си да направи Uber печеливш посредством понижаване на разноските и закъснение на наемането.

В обява в блог Хосровшахи споделя, че новият набор от артикули на Uber попада в две категории: „ отидете на всички места “ и „ получете всичко “. Първият е фокусиран върху превоза на хора, до момента в който вторият е ориентиран към бизнеса за доставка на храна и хранителни артикули на компанията.

Под „ отидете на всички места “ компанията пуска нов артикул, наименуван Uber Travel, който автоматизирано резервира пътувания за автомобилни услуги за всеки детайл от идно пътешестване, бизнес или персонално. Потребителите ще би трябвало да свържат своя Gmail с акаунта си в Uber, с цел да дадат на логаритъма на приложението идните полети, хотелски престой и резервации в заведения за хранене. Ако не ви харесва концепцията да дадете на Uber достъп до вашия акаунт в Gmail, компанията предлага 10 % назад от парите, които можете да употребявате в приложението Uber за други услуги като тласък.

Uber се стреми да разшири дългогодишния си интерес към празненство рейсовете с нов артикул, наименуван Uber Charter. Той е ориентиран към клиенти, които възнамеряват сватби, работни пътувания, дегустации на вино... всичко, където би трябвало да преместите огромна група хора. Сега тези резервации могат да бъдат направени посредством приложението Uber с предварителна цена. Uber Charter започва в Съединени американски щати по-късно това лято.

Ако предпочитате да платите за огромна партида пътувания с Uber, да речем, за вашите сватбени посетители, Uber предлага ваучери. Клиентите могат да споделят неповторим код със своите посетители, който по-късно могат да употребяват, с цел да резервират пътешестване с Uber, което към този момент е платено. Ваучерите работят и за доставките на Uber Eats и са налични и посредством клиенти на Uber for Business.

От компанията уголемяват своя артикул Comfort, който е по-ефектен от UberX, само че не толкоз безценен като Uber Black, като прибавя електрически транспортни средства към микса. Компанията си е сложила за цел да има „ 100 % “ е - коли в Северна Америка до 2030 година Сега тя подтиква водачите да преминат към тях посредством нов артикул Comfort Electric. За сходни пътувания обаче ще са възможни единствено първокласните електрически автомобили, като Tesla, Polestar и Ford Mustang Mach-E.  Comfort Electric към този момент се предлага в Лос Анджелис, Сан Франциско, Сан Диего и Дубай, като скоро ще има още градове.

Uber също по този начин основава нов център за своите водачи, които употребяват електрически автомобили, с цел да печелят пари от платформата. Хъбът, който ще живее в приложението за водачи на Uber, се таксува като „ обслужване на едно гише “ ( Uber обича тази фраза ), с цел да съпоставя разноските сред елементарните коли и електрическите автомобили, както и да намира станции за зареждане.

Нова услуга на Uber в категорията „ получи всичко “ е за клиентите, които имат смарт устройство Гугъл Home, към този момент да могат да го употребяват, с цел да поръчат доставка на храна посредством Uber Eats. Първо ще стартира да се популяризира за англоговорящи клиенти, като следват и други езици.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР