Компанията за небанково потребителско кредитиране Easy Credit, част от финтех

...
Компанията за небанково потребителско кредитиране Easy Credit, част от финтех
Коментари Харесай

Easy Credit празнува 16-и рожден ден с атрактивна промоционална кампания

Компанията за небанково потребителско кредитиране Easy Credit, част от финтех екосистемата Management Financial Group, чества на 1 април своята 16-а година на българския пазар с атрактивна промоция с награди за своите сегашни и бъдещи клиенти. В интервала на акцията под мотото „ Ставам на 16 “, която започва на 1 април и ще продължи до 31 май, Easy Credit ще раздаде със 16 ваучера за извършване на покупки на стойност 500 лева

Промоцията е дейна за всеки, който усвои заем до края на месец май. Тегленията ще бъдат общо осем, а имената на спечелилите ще бъдат оповестени в уеб страницата на. Специални късметчета с вдъхновяващи послания, които крият още награди, ще посрещат клиентите на компанията в нейните офиси в цялата страна. С тях кандидатствалите за заем могат да завоюват красиви стъклени чаши и бонус точки за извършване на покупки в лоялната стратегия на Изи Кредит или отстъпка от идващ провиснал заем.

От 2005 година компанията е приближен сътрудник на стотици хиляди българи, на които дава опция за финансово включване без оглед на сегашния им финансов и обществен статус. Така клиентите на компанията съумяват да посрещнат финансовите си потребности и провокации при ясни и транспарантни условия, които им подсигуряват успокоение, предвидимост и висока степен на надзор върху изплащането на заемите.

От основаването си до момента Easy Credit непрекъснато иновира услуги, артикули и модели в областта на потребителското кредитиране, като главно конкурентно преимущество на компанията е характерият бизнес модел, включващ домашно кредитиране. За 16 години на пазара Easy Credit има повече от 600 000 лоялни клиенти, над 2,6 милиона отпуснати заеми и се подрежда измежду известните и разпознаваеми компании за потребителски заеми в България.

„ Компанията продължава да се развива и да бъде желан и приближен сътрудник на стотици хиляди удовлетворени клиенти както в България, по този начин и в чужбина. Благодаря и на всички сътрудници, които припознават полезностите на компанията и всеки ден я вършат по-добро място за работа и все по-надежден сътрудник на нашите клиенти. Продължаваме да развиваме и амбициозните проекти на Easy Credit за агресия в чужбина “, споделиха Галин Тодоров и Ангел Маджиров, изпълнителни шефове на Изи Асет Мениджмънт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР