Компанията вече тества новото приложение PowerLauncherПотребителите на Windows 10 могат

...
Компанията вече тества новото приложение PowerLauncherПотребителите на Windows 10 могат
Коментари Харесай

Microsoft подобрява търсенето в Windows 10

Компанията към този момент тества новото приложение PowerLauncher

Потребителите на Windows 10 могат да чакат усъвършенствана функционалност за търсене
(снимка: CC0 Public Domain)

Търсачката в Windows 10 се явява сега най-бързият метод за намиране на нужните файлове в компютъра. Въпреки това доста консуматори се оплакват от проблеми, а Microsoft към този момент създава по-добра опция.

Компанията тества ново приложение, наречено PowerLauncher, което ще замести търсенето по дифолт в Windows 10, заяви Windows Latest. Тази помощна стратегия се създава като част от PowerToys и към този момент е налична единствено за вътрешни лица.

Твърди се, че PowerLauncher ще поддържа обичайна композиция от бързи клавиши за търсене в Windows 10 (Start + S). Предполага се също, че системата ще предложи автоматизирано дотъкмяване на низа за търсене, пускане на стратегии в администраторски режим и други функционалности.
още по тематиката
Не е ясно по кое време Microsoft възнамерява да разгласява PowerLauncher за Windows 10, само че най-вероятно планът ще бъде приключен през втората половина на 2020 година Очаква се обновлението да излезе като част от обновен PowerToys, а не настрана.

Новото приложение ще бъде налично единствено за Windows 10 и ще работи сходно на систематичното приложение Spotlight в macOS. В бъдеще то може да размени освен лентата за търсене в панела със задания, само че и систематичната функционалност за търсене в Explorer.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР