Компанията вече е базирана в основния бизнес район на френската

...
Компанията вече е базирана в основния бизнес район на френската
Коментари Харесай

Brexit изгони Chubb от Лондон в Париж

Компанията към този момент е основана в главния бизнес регион на френската столица

Международният презастраховател Chubb European Group заяви, че в границите на подготовката за Brexit е преструктурирал бизнеса си и от началото на 2019 година е трансферирал всичките си интервенции от Лондон в Париж. Компанията е получила всички нужни позволения от регулаторните органи още през юли 2018-та, предоставяйки на клиентите си непрекъсваемост на бизнеса, без значение от резултата от договарянията за Brexit сред Обединеното кралство и Европейския съюз.
Дейвид Фърби, районен президент на Chubb European Group, уточни, че компанията се концентрира върху даването на изясненост, непрекъснатост на услугите и сигурност за клиенти, брокери и други сътрудници. Бизнесът на Chubb European Group към Франция приключи съгласно плануваното, уточни още той. Така европейската група на Chubb към този момент работи под контрола на френския регулатор. Новият адрес на компанията е в главния парижки бизнес регион Дефанс, в небостъргача Carpe Diem.
Chubb има представителства в 54 страни. Компанията е профилирана в имущественото обезпечаване и злополуките, както и в предлагането на здравно и животозастраховане. Chubb е един от най-големите международни презастрахователи.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР