Компанията Уайнстийн, чийто съосновател е обвиняваният в сексуален тормоз и

...
Компанията Уайнстийн, чийто съосновател е обвиняваният в сексуален тормоз и
Коментари Харесай

Компанията на обвинения в сексуален тормоз Харви Уайнстийн обяви банкрут

Компанията " Уайнстийн ", чийто съосновател е упрекваният в полов тормоз и принуждение продуцент Харви Уайнстийн, разгласи фалит, оповестиха международните осведомителни организации. Компанията към този момент е получила оферта от евентуален покупател - " Лентърн кепитал ", предлагащ от 300 милиона до 320 милиона $. Надзор по договорката ще реализира съдът.

Компанията " Уайнстийн " разгласи също, че освобождава от отговорност по клаузите за конфиденциалност всички потърпевши или станали очевидци на полов тормоз. Заради възходящия напън Харви Уайнстийн да бъде наказан за половите похищения, губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо подреди на щатския прокурор да преразгледа решението на районната прокуратура в Манхатън да не бъдат повдигнати обвинявания против продуцента по дело от 2015 година, заведено от италианска манеканка, която твърди, че Уайнстийн я е опипал.

Щатският прокурор съобщи, че ще ревизира за какво прокурорът Сайръс Ванс до момента не е повдигнал обвинявания против Харви Уайнстийн. Прокуратурата и полицията увериха, че работят дружно, с цел да подведат под отговорност направилите полови закононарушения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР