Компанията Thermaltake анонсира водни блокове с цялостно покритие на видеокартите

...
Компанията Thermaltake анонсира водни блокове с цялостно покритие на видеокартите
Коментари Харесай

Thermaltake представи водни блокове за видеокартите GeForce RTX 2080 и 2080 Ti

Компанията Thermaltake анонсира водни блокове с изцяло покритие на видеокартите GeForce RTX с различен дизайн. Най-напред ще стартират продажбите на охладителите от серията Pacific V-RTX , предопределени за графичните карти GeForce RTX 2080 и RTX 2080 Ti с ASUS ROG Strix дизайн.



Основите на новите водни блокове са направени от никелирана мед и се допират до капачките на графичните процесори, GDDR6 паметта и до VRM транзисторите на зареждането на чипа. Срещу графичния процесор се намира масив от микроканали, подобряващи разсейването на топлината. Горната част на водния блок е направена от акрил и има светодиодна подсветка.



В комплекта е включена и железна пластина, която би трябвало да се сложи на гърба на платката с цел да обезпечи по-добро изстудяване и по-добро закрепване на видеокартата. За ръководство на RGB подсветката се употребява контролера Digital Lighting Controller, с поддръжката на гласови команди. Управлението с глас става благодарение на фирмения програмен продукт TT RGB PLUS с функционалността за ръководство на гласа TT AI Voice Control и Amazon Alexa Voice Service. Отверстията на водния блок са предопределени за G1/4 фитинги.

Цената на новите водни блокове не е оповестена публично, като съгласно предварителни данни тя е към 190 американски $.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР