Компанията Tesla публикува интересна статистика за своите електромобили, използвани в

...
Компанията Tesla публикува интересна статистика за своите електромобили, използвани в
Коментари Харесай

Електромобилите на Tesla изминаха над 10 милиарда километра

Компанията Tesla разгласява забавна статистика за своите електрически автомобили, употребявани в целия свят.
През месец октомври 2016 година бе оповестена информация, че електрическите коли на Tesla са минали общо към 5 милиарда километра. А през месец юли предходната година бе преодоляно дистанцията от 8 милиарда километра.

Ето че към сегашен ден, сумарният пробег на всички електрически автомобили на Tesla надвиши знаковата преграда от 10 милиарда километра. Според разбора на статистиките,  електрическите коли на Tesla са минали общо малко над 11,5 милиарда километра .



В момента Tesla предлага първокласния Model S, кросоувъра Model X и „ националния “ Model 3. по този начин нареченият от Илън Мъск „ индустриален пъкъл “ към Model 3 не е завършил. Компанията не съумя да реализира производството на 2500 електрическия автомобил Model 3 в седмица. Обещано бе, че това ще стане в края на първото тримесечие на тази година. Към сегашен ден от конвейерите на Tesla слизат по към 2000 електрически автомобила седмично. Мъск към този момент взе ограничения.

Загубата на Tesla за първи път стартира да понижава. За цялата 2017 година тя бе $2,2 милиарда. В края на четвъртото тримесечие на предходната година тя бе $770,8 милиона. Това е малко по-малко от $773,0 милиона за същия интервал преди година.

 

kaldata.com
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР