Компанията стана официален партньор на Уошингтън РедскинсУошингтън Редскинс адаптира бизнес

...
Компанията стана официален партньор на Уошингтън РедскинсУошингтън Редскинс адаптира бизнес
Коментари Харесай

Acronis ще осигури киберзащита на отбор от NFL

Компанията стана формален сътрудник на Уошингтън Редскинс

Уошингтън Редскинс приспособява бизнес процесите си към изменящата се световна среда
(снимка: Washington Redskins)

Доставчикът на решения за киберсигурност Acronis разгласи ново софтуерно партньорство – този път с Уошингтън Редскинс от Националната футболна лига на Съединени американски щати. Съгласно многогодишното съглашение, компанията ще дава новаторски решения за киберзащита за ИТ инфраструктурата на тима.

Докато коронавирусът държи спортовете онлайн във краткотрайна пауза, Acronis и Уошингтън Редскинс (Washington Redskins)използват опцията за започване на редица взаимни планове за по-ефективно и несъмнено ръководство на големия размер от данни и комплицираната цифрова среда на тима от NFL.

Уошингтън Редскинс се приготвя сега за идния сезон и приспособява бизнес процесите си към изменящата се световна среда в изискванията на пандемия от COVID-19. Решенията на Acronis ще защитят скъпите данни на екипа, тъй че той да бъде #CyberFit и подготвен да поеме провокациите през 2020 година и по-късно, оповестиха от компанията.
още по тематиката
Тъй като организационните интервенции се реалокираха в цифрова и виртуална среда, Уошингтън Редскинс внедрява нововъведения в подготовката си за Националната футболна лига  на Съединени американски щати, Сезон 2020. Развитието в онлайн пространството е обвързвано с увеличение както та цената на данните, приложенията и системите, по този начин и на техния информативен темперамент.

А до момента в който спортните мачове са сложени на пауза, поради актуалната обстановка в международен проект, киберпрестъпниците са по-активни от всеки път. Те усилват мащаба на своите настоящи действия с спомагателен рансъмуер, програмен продукт за фишинг и други модерни офанзиви, което прави киберзащитата на данните и системите по-важни от всеки път.

Данните, приложенията и системите на Уошингтън Редскинс ще бъдат изцяло предпазени, увериха от Acronis. Технологиите и решенията на компанията са проектирани към принцип, прочут като Петте вектора на киберзащитата – сигурност, досегаемост, дискретност, достоверност и сигурност (SAPAS).

„ Технологията за киберзащита на Acronis продължава да оказва помощ на нашите спортни сътрудници да станат #CyberFit, като пази скъпите им данни при натоварвания и подсигурява надеждност на ИТ през тези бурни времена ”, уточни Сергей Белоусов, създател и изпълнителен шеф на Acronis.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР