Компанията Sony изпрати до журналистите и специалистите показни за презентацията

...
Компанията Sony изпрати до журналистите и специалистите показни за презентацията
Коментари Харесай

Sony е готова със своя флагман и покани всички на презентацията

Компанията Sony изпрати до публицистите и експертите показни за презентацията на флагманския смарт телефон Xperia XZ4 . Новият мобилен телефон ще бъде показан по време на Mobile World Congress 2019 в Барселона. Презентацията е оповестена за 25 февруари сутринта .

Според изтеклата към сегашен ден информация, Xperia XZ4 ще бъде оборудван с 6,44-инчов екран с резолюция FHD+ и съответствие на страните 21:9. Използва се топ-процесора Snapdragon 855, допълнен с 6 GB оперативна памет и 64 или 256 GB флаш-диск. Основната камера е тройна. Захранването се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 3900 mAh, а скенерът за пръстови отпечатъци е ситуиран в профил.



В дизайна са се съхранили главните черти на предходните модели: минимални странични рамки, само че много необятни рамки изпод и от горната страна. Стъкленото покритие върху екрана е закръглено от всички страни. Тройната съществена камера е сложена в средата на задния панел, като двойната светодиодна фотосветкавица е над нея. Телефонът ще има два стерео представителя, чака се акумулаторна батерия с потенциал 3900 mAh. Устройството ще работи под ръководството на операционната система Android 9 Pie.

Въпреки упованията, моделът XZ4 Compact няма да излезе. Компанията публично разгласи за закриването на тази серия компактни флагмани. Представеният предходната година Xperia XZ2 Compact бе последният представител на тази серия и ще получава обновявания на софтуера и по сигурността до 2020 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР