Компанията Skoda представи всъдеходната модификация на компактния си кросоувър Karoq,

...
Компанията Skoda представи всъдеходната модификация на компактния си кросоувър Karoq,
Коментари Харесай

Skoda попълни семейството Scout с още един модел

Компанията Skoda показа всъдеходната трансформация на компактния си кросоувър Karoq, който еполучил добавка Scout към името си и във всички равнища на съоръжение разполага със система за задвижване и на четирите колела. Дебютът на автомобила пред аудитория ще се състои на автосалона в Париж през октоври.

Досега чешкият поризводител оферираше версии Scout да комбито Octavia и за по-големия си кросоувър Kodiaq. Към тях се присъединяма и по-малкият Karoq, който е получил спомагателна отбрана на предна и задната ризница, на калниците и праговете, както и тонирани задни стъкла. Модификацията е сложена на 18-цолови джанти, които бяха показани за първи път при Skoda Karoq 4×4.

Засега от Skoda не разкриват изменен ли е пътният луфт при новата версия на компактния кросоувър. При общоприетият Karoq той варира сред 172 и 176 мм според от равнището на оборудвани и мотора.
Гамата мотори Skoda Karoq Scout включва 1,5-литров бензинов TSI мотор със 150 к.с. и 2,0-литров дизел TDI с мощ 150 или 190 к.с. Бензиновата версия, както и по-мощният дизел могат да бъдат оборудвани по избор на клиетта със 7-степенна DSG-трансмисия, до момента в който за дизела със 150 коня е планувана 6-степенна механична скоростна кутия. Всички модификации на Scout са със задвижане на двете оси.

В салона на автомобила се предлага нов вид с кафява кожа и надпис Scout върху предните седалки. В общоприетото съоръжение на модела са включени още особено осветяване на салона, многофункционален волан и мултимедия с точка за достъп Wi-Fi.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР