Компанията регистрира първото си тримесечие над чертатаБизнесът с телефони Nokia

...
Компанията регистрира първото си тримесечие над чертатаБизнесът с телефони Nokia
Коментари Харесай

Телефоните Nokia вече носят печалба на HMD Global

Компанията записва първото си тримесечие „ над чертата ”

Бизнесът с телефони Nokia стана печеливш през четвъртото тримесечие на 2019 година
(снимка: HMD Global)

HMD Global – компанията, която стои зад смарт телефоните Nokia, осъществя първата си тримесечна облага, сочи неотдавнашен финансов доклад на FIH Mobile, производител на телефоните с този бранд .

Резултатът на HMD Global за четвъртото тримесечие на 2019 година е позитивен преди облагане с налози, което се случва за първи път, оповестява Gizchina. Компанията е в развой на привличане на финансиране и се надява да приключи следващия рунд през първата половина на 2020 година
още по тематиката
FIH Mobile, поделение на Foxconn Technology Group, създава мобилни телефони с марката Nokia, като в това време има към 10% от акциите на HMD Global.

Наскоро HMD Global показа няколко нови мобилни устройства едновременно, в това число музикалния телефон Nokia 5310, флагманския смарт телефон Nokia 8.3 5G и бюджетните модели Nokia 5.3 и Nokia 1.3.

Очаква се новите устройства да оказват помощ на компанията да усили потребителската си база в сложна икономическа обстановка за всички играчи на пазара, подбудена от коронавирусната пандемия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР