Компанията расте на фона на повишен интерес към облачните услугиПет

...
Компанията расте на фона на повишен интерес към облачните услугиПет
Коментари Харесай

Компарекс с признание от Microsoft, отличи свои партньори

Компанията пораства на фона на нараснал интерес към облачните услуги

Пет колегата на Компарекс България получиха награди от компанията

Българският офис на Компарекс – интернационална компания за доставка на ИТ услуги с фокус върху консултирането и поддръжката – отличи пет от сътрудниците си за напредъка им в развиването на бизнеса с облачни технологии и решения на Microsoft. Това стана по време на гала в другарска атмосфера на първата „ Годишна среща на сътрудниците “ на компанията.

Zetta Systems бе отличена от Компарекс за дебют на годината. Big Boy 2001 взе оценката в категорията за дребен и междинен бизнес. За корпоративен план на годината приз получи Atos IT Solutions&Services.

Партньор на годината за Office 365 решения стана компанията Naxex Technnological Development, а Sirma Solutions взе премията за Azure сътрудник на годината.

Самата Компарекс България бе определена неотдавна за сътрудник на годината на Microsoft. Наградата отразява триумфа на компанията в напъните й да посрещне покачвания интерес на предприятията у нас към облачните услуги.

Годишната партньорска среща ще се трансформира в традиция за Компарекс, която означи значителен напредък през миналата година и доста разшири мрежата си от сътрудници, показа Оана Пиперова, създател и управител на българския офис на компанията.

Преобладаваща част от растежа на Компарекс – към 70% – се дължи на засиления интерес на българските организации към облачни ИТ решения, в частност на Microsoft. Спестяването на вложения в хардуер, опцията за възнаграждение на месечни вноски и фактът, че клиентът заплаща единствено за толкоз запас, колкото действително употребява – са измежду факторите, които тласкат предприятията към избора на облачни системи.

През предходната година Компарекс стартира своята промяна от лиценционен съветник към компания, която развива и предлага на клиентите свои лични услуги, свързани с облачните технологии, уточни Десислава Христова, търговски шеф на компанията. В този развой Компарекс разви и сертифицира екипа си на локално равнище и с изключение на работата с крайни клиенти построи мрежа от ИТ компании, която способства доста за продажбите на Office 365 и Azure услуги.

Стремежът на Компарекс е да предложи цялостния набор от услуги – от консултация и оценка на инфраструктурата, до продажба на лицензи и поддръжката им по-късно, споделиха от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР