Компанията призовава всички свои бизнес партньори да се включат в

...
Компанията призовава всички свои бизнес партньори да се включат в
Коментари Харесай

Kaufland дари питейна вода и храна на жителите на пострадалите села в Карловско

Компанията приканва всички свои бизнес сътрудници да се включат в дарителските акции
Най-голямата комерсиална верига у нас Kaufland България подари питейна вода и пакетирани хранителни артикули на жителите на двете най-пострадали от наводнението на 2 септември села в Община Карлово. Два камиона доставиха продуктите до кметствата на селата Каравелово и Богдан. Дарението включва 12 000 литра питейна вода, близо 3000 бр. консервирана храна и над 800 кашона кроасани. Неговата обща  стойност възлиза на 20 000 лева

„ В такива моменти всяка помощ е нужна и значима. Дарението, което ние направихме, ще покрие потребностите от питейна вода на засегнатите от бедствието хора за интервал от към 10 дни. Ние от Kaufland България призоваваме нашите бизнес сътрудници да последват този образец и да оказват помощ на съгражданите ни от бедстващите в Община Карлово села “, разяснява Кремена Георгиева, управител „ Корпоративни връзки “ в Kaufland България.

С направеното подаяние и апела към своите сътрудници, Kaufland България засвидетелства дълготрайния си ангажимент за подкрепяне на локалните общности. Лидерът в ритейла у нас е обичаен участник в огромни дарителски акции, както на национално, по този начин и на европейско равнище.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР