Компанията Porsche публикува един интересен видео тийзър, показващ изпитанията на

...
Компанията Porsche публикува един интересен видео тийзър, показващ изпитанията на
Коментари Харесай

Вижте как Porsche тества възможностите на Macan

Компанията Porsche разгласява един забавен видео тийзър, показващ тестванията на актуализирания модел Macan. Прототипите са изпратени за проби в Южна Африка и по-конкретно на пътища без асфалт и на надморска височина от 3 400 метра.

Информацията по отношение на рестайлинга на Macan към момента е нищожна, само че се знае, че автомобилът ще разполага с леко променена осанка, с нов приборен панел и с повишен екран на мултимедийната система. Последният е в стила на новите Cayenne и Panamera.

В структурата на автомобила пък се усилва потреблението на алуминий. Двигателите ще станат по-мощни, като се допуска, че мощността на базовия ще нарасне от 252 до 300 конски сили. В модификацията S смяната ще е от 340 на 360 коня, а разновидността Turbo ще стане по-мощен с 40 к.с.

Неговата мощ ще доближи 440 конски сили. Дизелов мотор и хибриден силов тракт няма да се оферират. Такива ще се появят чак при идващото потомство на модела. Обновеният Macan ще бъде показан в края на този месец, а първи ще имат привилегията да го закупят китайците. Вижте и видеото от тестванията в Южна Африка.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР