Компанията получи три златни отличия в най-оспорваните категорииKaufland България е

...
Компанията получи три златни отличия в най-оспорваните категорииKaufland България е
Коментари Харесай

Kaufland с 10 награди на Career Show Awards 2022

Компанията получи три златни оценки в най-оспорваните категории
Kaufland България е работодателят с най-вече призове на Career Show Awards 2022 – общо 10. Престижният конкурс се организира за четвърта година и отличава най-забележителните триумфи на фирмите в областта на човешките запаси и работодателската марка. Традиционно с всяко издание конкуренцията става все по-голяма, като през актуалната година бяха подадени рекордните над 450 кандидатури, разпределени в над 70 категории. Компанията взе участие във всички предходни издания на състезанието, като тазгодишното изравнява рекордното достижение на компанията от 10 награди през 2021 година

Трите златни оценки за Kaufland България са в категориите „ Най-добър шеф “ в бранш FMCG, „ Стратегия за онбординг “ и „ Стратегия здраве и уелнес “. Компанията получи самопризнание и в категориите „ HR управител “, „ Стратегия за спомагателни придобивки “, „ Стратегия за вътрешна връзка “ и „ Иновации в подбора на фрагменти “ със сребърни оценки. Журито отреди бронзов приз за комерсиалната верига в „ Стратегия за ангажиране на чиновници “, „ Използване на технологии в HR “, „ Стратегия за присъединяване в събития “.

-->

„ С тези 10 оценки, Kaufland България още веднъж потвърди, че сме измежду най-хубавите работодатели в страната. Инвестицията в създаване и развиване на екипа ни е от първостепенно значение, защото имаме вяра, че точно мощният, стимулиран и целенасочен екип е в същината на триумфа на Kaufland. Тези достижения още повече ни подтикват да продължаваме да развиваме капацитета на нашите сътрудници “, разяснява Милена Караилиева, шеф „ Човешки запаси “ в Kaufland България.  

Традиционно журито на Career Show Awards се състои от специалисти и експерти с дълготраен опит – публицисти, ръководители на сдружения и асоциации, редактори, издатели, инфлуенсъри, футуристи и водачи от разнообразни сектори. Процесът по оценяване на кандидатурите в другите категории е основан на няколко съществени критерии – просвета и полезности, цели обмисляне и осъществяване, креативност и иновативност, успеваемост и резултати.  

В резултат от положителните си практики единствено от началото на година Kaufland България завоюва близо 25 оценки в региона на работодателската марка. Също по този начин, отбрани сполучливо за 4 година документ за Топ Работодател от влиятелния интернационален самостоятелен институт „ Top Employers Institute “ като се показа с по-добър общ резултат по отношение на миналогодишния си и по отношение на нормата. Kaufland България зае и 1-то място в тазгодишното издание на влиятелната годишна ранглиста Career Show Index.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР