-Компанията планира да привлече нови, атрактивни брандове на българския пазар

...
-Компанията планира да привлече нови, атрактивни брандове на българския пазар
Коментари Харесай

Генералният дистрибутор на Mercedes-Benz Силвър Стар отбелязва 5 успешни години на българския пазар

-Компанията възнамерява да притегли нови, атрактивни марки на българския пазар през идващите години

Генералният дистрибутор на Mercedes-Benz в България Силвър Стар бележи 5 извънредно сполучливи години на локалния пазар. От началото, сложено на 3 април 2017 година, до в този момент компанията е утроила оборотите си, а продадените коли са повече от 7300. За 5-годишния интервал от оперирането на групата на пазара, инвестицията на Силвър в България надвишават 45 млн. евро. Последният величествен план, на стойност над 18 млн. евро, е градежът на мултифункционален комплекс в София, разпрострян се на над 65 000 квадратни метра. Там Силвър Стар ще дава цялостната гама от услуги в региона на продажбите и следпродажбеното обслужване за леки, лекотоварни и товарни коли, като обезпечи справедливо най-високо качество за своите клиенти. Строителните действия на комплекса напредват извънредно бързо, като се чака те да приключат в края на 2022 година

След Варна, Пловдив и Бургас, софийската локация ще бъде четвъртият личен комплекс на Силвър Стар в България. Част от групата е и внушителен обект в Sofia Ring Mall - неповторима пазарна идея, комбинираща първокласни коли и богата начин на живот сбирка от аксесоари на едно място.

Амбицията на Силвър Стар за идващите 5 години е да продължи да се развива със същите изключителни темпове, като осъществя напредък на приходите си всяка последваща година. Нещо повече, като употребява насъбрания опит и познания за локалния пазар, проектите на Силвър Стар са да разшири продуктовото си портфолио, като притегли нови, атрактивни марки, които ще провокират сериозен интерес измежду клиентите в България.

Като част от историческата промяна на автомобилната промишленост, Силвър Стар също се развива в посока на обезпечаването на въглеродно неутрално на следващия ден за бъдещите генерации. В унисон с световната тактика на Mercedes-Benz, генералният дистрибутор на марката за България възнамерява да вкара на нашия пазар до 2025 година електрифицирани и изцяло електрически коли във всеки сегмент - от компактните седани и SUV модели, през първокласните бизнес лимузини до камиони, ванове и високопроходимите версии на ток. Силвър Стар работи и върху имплементирането на решения, които в околните години ще разрешат доста понижаване на въглеродния отпечатък от активността на компанията.

„ Смело мога да кажа, че за 5 години на българския пазар постигнахме това, което за други компании би било немислимо. Затвърдихме позициите си и увеличихме доверието на клиентите ни. Нашите упоритости за идващите 5 години са още по-дръзки и смели. Но съм сигурен, че благодарение на моите сътрудници, те няма да останат единствено проекти, а ще се осъществят на процедура “, съобщи във връзка годишнината господин Ролф-Юрген Заерле, основен изпълнителен шеф на Силвър Стар.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР