Компанията Phanteks съобщи за попълване на фирмената линия от компютърни

...
Компанията Phanteks съобщи за попълване на фирмената линия от компютърни
Коментари Харесай

Phanteks пусна модификация на корпуса Eclipse P300 със стъклена врата

Компанията Phanteks заяви за попълване на фирмената линия от компютърни корпуси  Eclipse . Този път холандският разработчик пусна трансформация на модела Phanteks Eclipse P300, който е получил няколко нови цветове, както и странична част на кутията от закалено стъкло.



Шасито под маркетинговото наименование  Phanteks Eclipse P300 Tempered Glass  ще стане налично за клиентите в бял, както и черно-бял и черно-червен цвят. В спомагателен цвят (бял или червен) в последните два разновидността ще са детайлите на предния панел, както и носещата плоча на дънната платка. Имайте поради, че през страничната стъклена част ще може да се види част от RGB LED подсветката, която поддържа синхронизация по технологиите MSI Mystic Light Sync, ASUS AURA Sync и Gigabyte RGB Fusion.

Корпусът е направен във формат Mid-Tower и поддържа дънна платка в E-ATX, ATX, microATX и Mini-ITX формати. Традиционно, вътрешното пространство планува съществуването на затворен бокс за захранващия блок, където също са ситуирани и шините за дисковете. Кейсът поддържа инсталирането на два 3,5 инчови диск и същия брой 2,5 инчови устройства, а също и седем разширителни PCI слота.



Phanteks Eclipse P300 Tempered Glass е съчетаем с CPU-охладители с височина най-много 160 мм, графични карти с дължина до 330 мм и зареждане до 197 мм. Производителят тук е планувал места за двойка 120/140 мм вентилатори в предната част и един 120/140 мм вентилатор от горната страна. В комплекта участва една задна „сто и двайска“.



Корпусът е с размери 200 х 400 х 450 мм и тежи 6 кг. Продуктът към този момент е наличен за поръчки на цена от  $59,99 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР