Компанията Phanteks планира през тази година да създаде своя флагманска

...
Компанията Phanteks планира през тази година да създаде своя флагманска
Коментари Харесай

Phanteks в рамките на серията Eclipse пуска достъпните по цена корпуси P300 и P350X

Компанията Phanteks възнамерява през тази година да сътвори своя флагманска серия от компютърни кутии, които са по-достъпни за потребителите. За задачата е било взето решение да се пуснат два нови модела от входно равнище, които са получили маркетинговите обозначения Eclipse P300 и Eclipse P350X. И двата продукта са изпълнени във формат Mid-Tower с банален спрямо представителите на серията P400 дизайн, само че без никакви явни взаимни отстъпки във връзка с качеството на направата.



Моделът Phanteks Eclipse P300 ще зарадва потребителите с напълно металната си структура: даже предният панел е направен от метал, а не от ABS пластмаса. Страничната част е направена от транспарантно закалено стъкло, а вътрешното оформление е с двусекционна конструкция. Както се вижда на изображенията, тук има три разновидността на цветовите решения – бяло с черни акценти, черно с червени акценти и изцяло черно.



Под местата за дисковете са планувани по две отделения за 2,5 и 3,5 инчови устройства. За вентилацията на вътрешното пространство са планувани места за два 120/140 мм вентилатора в предната част и един (140 мм) или два (120 мм) вентилатора от горната страна, а също и един 120 мм вентилатор в задната част. Осигурена е също и съгласуемост с радиатори на системите с водно изстудяване.



Phanteks Eclipse P350X в този дует е по-добрият модел и ще зарадва притежателите си с изцяло черния си цвят. Кутията има вградена RGB LED подсветка, която поддържа синхронизация с инструментите ASUS Aura Sync RGB и MSI Mystic Light.

Според наличните данни, моделът Phanteks Eclipse P300 е пуснат в продажба на цена от $59,99, а за шасито Eclipse P350X купувачите ще би трябвало да платят $69,99.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР