Компанията отбелязва своя 30-годишен юбилей като официален партньор на Олимпийските

...
Компанията отбелязва своя 30-годишен юбилей като официален партньор на Олимпийските
Коментари Харесай

Иновативни решения от Panasonic по време на Зимните олимпийски и параолимпийски игри Пьонгчанг 2018

Компанията отбелязва своя 30-годишен празник като формален сътрудник на Олимпийските игри

Panasonic Corporation поддържа XXIII Зимни олимпийски игри (Зимни олимпийски игри Пьонгчанг 2018) и XII Зимни параолимпийски игри (Зимни параолимпийски игри Пьонгчанг 2018) в Южна Корея. Като TOP (The Olympic Partner) спонсор на Олимпийските игри и формален международен параолимпийски сътрудник, компанията разгласи, че ще започва редица маркетингови интензивности в своята спонсорска категория. Чрез тях Panasonic се надява да съобщи величието и вълнението на спорта и да подкрепи олимпийското и параолимпийското придвижване.

За Panasonic е чест да взе участие интензивно в най-големите спортни събития в продължение на 30 години. Компанията обезпечава нововъведения, споделяйки всеки ден с почитателите по целия свят тяхната пристрастеност за Олимпийските игри.

Panasonic ще обезпечи пет 4K проектора PT-RQ32K с ултра-висока бляскавост за 8К студио, което ще бъде ситуирано в Международния ефирен център IBC в Пьонгчанг от телевизионната работа OBS (Olympic Broadcasting Services) и Японската радио и телевизионна компания NHK, за поддържане на 8K лъчение. С новото потомство 8K и HDR качество на изображението с ултразвукова точност, Panasonic вкарва нов жанр на проявление на спортни събития с извънредно реалистични изображения, за първи път в историята на Олимпиадата, както и за други спортни събития в бъдеще, като Олимпийските игри Токио 2020.

В най-престижната конкуренция на планетата България ще бъде показана от 19 състезатели в 6 спорта - ски алпийски дисциплини, биатлон, ски тичане, втурване с шейни, ски скокове и сноуборд. За пръв път от игрите в Албервил през 1992 година биатлонът е с най-вече представители в българската олимпийска делегация на зимни игри - общо 10.

В духа на идеалите на олимпийското и параолимпийското придвижване, корпоративният световен информационен център на Panasonic - Panasonic Center Токио, ще реализира разнообразни начинания. В непрекъснатата изложбена повърхност на първия етаж ще има интерактивна галерия на три съществени тематики - спорт, просвета и обучение. Също по този начин, ще се осъществят необятен набор от интензивности в зоната за събития NEXT Communications, с присъединяване на доста хора, в това число деца и младежи, които в действителност са идващото потомство. Panasonic има за цел да подкрепи олимпийското придвижване от Ариаке, главното място, където ще се проведат Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020.

В допълнение към тези интензивности, Panasonic Center Токио, в съдействие с Международния олимпийски комитет, ще провежда специфична галерия по време на Зимните олимпийски игри Пьонгчанг 2018. Ще бъде основана нова изложбена секция за показване на скъпо наличие, обвързвано със Зимните олимпийски игри Пьонгчанг 2018, като по този начин ще се даде опция на посетителите да усетят и изпитат вълнението на надпреварите посредством видео и други мултимедийни устройства.

Да придвижи вълнението от Зимните олимпийски и параолимпийски игри Пьонгчанг 2018 и поддържа Олимпийското придвижване, през трите дни от 22 до 24 февруари, Panasonic ще провежда разнообразни събития в съдействие с плана " Токио 2020 Live Sitе ", взаимно с локалната администрация на Токио и Организационния комитет за Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020, в Symbol Promenade Park, в Ариаке.

Всички предходни интензивности, свързани със спонсорството на Panasonic, са показани на Фейсбук страницата на Panasonic и на формалния уеб страница, отдаден на Олимпийските и Параолимпийските игри. По време на Игрите, Panasonic ще разгласява в тях постоянно настояща информация за своите интензивности от мястото на събитието, с цел да показа пристрастеността и вълнението на Зимните олимпийски и параолимпийски игри Пьонгчанг 2018 с целия свят.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР