Компанията обяви поставянето на нов световен рекорд по овърклок на

...
Компанията обяви поставянето на нов световен рекорд по овърклок на
Коментари Харесай

Оперативната DDR4 памет Kingston HyperX Predator постави нов световен рекорд: тактова честота 7156 MHz

Компанията разгласи слагането на нов международен връх по овърклок на оперативна памет. Новият връх е подложен благодарение на RAM планките на HyperX.

В известието за медиите се споделя, че екипът MSI OC е съумял да клокне плочката HyperX Predator DDR4 с потенциал 8 GB от общоприетата периодичност 4600 MHz до рекордните 7156 MHz . При слагането на този връх е употребена дънната платка MSI MEG Z590I UNIFY, на която е подложен процесора Intel Core i9-11900KF от 11-то потомство, работещ с тактова периодичност 3,5 GHz. Информацията за реализирана рекордна периодичност на паметта HyperX Predator DDR4 може да се види в уеб страницата за овърклокъри.

Да отбележим, че бързата оперативна памет HyperX Predator DDR4 може да работи с тактова периодичност до 4600 MHz при тайминги от  CL12 до CL19. Планките памети на HyperX са съвместими с профилите Intel XMP, а техните сертифицирани профили са усъвършенствани за най-новите чипсети на Intel. И още, HyperX DDR4 паметите са изцяло съвместими с съвсем всички нови чипсети на AMD.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР