Компанията Micro-Star International, известна най-вече като производител на дънни платки

...
Компанията Micro-Star International, известна най-вече като производител на дънни платки
Коментари Харесай

MSI подготвя излизането на компютърната кутия MAG Pylon

Компанията Micro-Star International, известна най-много като производител на дънни платки и видеокарти, приготвя за пазара компютърната кутия MAG Pylon с Mid-Tower форм фактор.
Техническите параметри на новия корпус се появиха в уеб страницата на производителя. Следвайки най-новата мода, трите панела на MAG Pylon са направени от 4 мм транспарантно закалено стъкло и се продава с авансово конфигурирани три 120 мм вентилатори със светодиодна подсветка, която може да се ръководи посредством дънната платка.



Габаритните размери на кутията с 330 х 218 х 470 милиметра при тегло 8,4 кг. Възможно е слагането на ATX, microATX и Mini-ITX дънни платки. В кутията има място за седем разширителни карти, една двуслотова видеокарта, ATX зареждане, два 3,5-инчови и два 2,5 инчови диска. Височината на процесорното изстудяване може да бъде до 165 мм, а дължината на графичните карти не би трябвало да е над 370 мм.



Възможно е инсталирането на още два 120/140 мм вентилатора от горната страна и един 120 мм откъм гърба. На интерфейсния панел са сложени два USB 2.0 и два USB 3.0 врата, както и общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо.

Засега цената на корпуса MSI MAG Pylon не е оповестена. Предвижда се и анонса на кутията MAG Bunker без авансово конфигурирани вентилатори.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР