Компанията "Марвел ентъртейнмънт" създава серия комикси "Преродени герои" (Heroes Reborn),която

...
Компанията "Марвел ентъртейнмънт" създава серия комикси "Преродени герои" (Heroes Reborn),която
Коментари Харесай

Марвел създава серия комикси с алтернативна версия на Отмъстителите - slava.bg

Компанията "Марвел ентъртейнмънт " основава серия комикси "Преродени герои " (Heroes Reborn),която ще е различна на случилото се в "Отмъстителите ", заяви в. "Холивуд рипортър ".

В новата серия Тони Старк не се трансформира в Железния човек, Капитан Америка умира в леда, а територията Уаканда остава незнайна за останалия свят. Сюжетът на новите комикси ще следва събитията в "Отмъстителите ", само че вместо супергерои ще работи Върховен ескадрон на Америка. Само един воин от вселената на "Отмъстителите " остава и в новата серия - ловецът на вампири Блейд. Засега не е ясно дали той ще може да промени хода на събитията.

Писателят Джейсън Арън назова серията "може би най-невероятната история, която съм писал ". Той добави, че светът в нея " не наподобява на никоя позната версия на вселената на "Марвел ".

Комиксите ще бъдат илюстрирани от Ед Макгинес, който е сътрудник на Арън и в "Отмъстителите ".

Продажбата на комиксите от серията "Преродени герои " ще стартира през май в печатна и цифрова версия.

Вселената супергерои "Отмъстителите " е основана от писателя Стан Ли (1922-2018) и художника Джак Кърби (1917-1994). Първият брой излиза в продажба през септември 1963 година От 2008 година по претекстове на комиксите са снимани 23 кино лентата. Следващият "Черната вдовица " се чака да излезе по екраните през май.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР