Компанията Lynk&Co показа първи снимки на новия си модел –

...
Компанията Lynk&Co показа първи снимки на новия си модел –
Коментари Харесай

Китайският вариант на Volvo показа третия си модел

Компанията Lynk&Co сподели първи фотоси на новия си модел – седана 03. Автомоблиът първо ще стъпи на китайския пазар, а на по-късен стадий ще се добере и до Европа. Марката, която е взаимен артикул на шведския производител Volvo и на китайския Geely, към този момент показа другите си два модела – 01 и 02.

Машиите на Lynk&Co ще се създават в едно от предприятията на Geely в Китай и в завода на Volvo в Гент, Белгия. Предполага се, че седанът 03 ще получи бензинови мотори с размер 1,5 и 2,0 литра, както и хибриден силов агретат. Той включва 1,5-литров бензинов турбодвигател и електромотор, които сумарно развиват 250 к.с.

Платформата на моделите е дело на Volvo, който ще я употребява за своя първи напълно електромобил. Той би трябвало да се появи на пазара през 2019 година Това значи, че версията на ток на модела 03 на Lynk&Co ще излезе не по-рано от началото на идващото десетилетие.
В салона на седана Lynk&Co 03 ще бъде подложен дигитален приборен панел и огромен сензорен екран на мултимедийната система. Сред асистентите на лидера са включени круиз-контрол, система за кръгообразен преглед, сензор за попречване на конфликт, а също по този начин и система за ненадейно прекъсване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР