Компанията Lorinser, известна с тунинг доработките на Mercedes, се ангажира

...
Компанията Lorinser, известна с тунинг доработките на Mercedes, се ангажира
Коментари Харесай

Германското тунинг студио Lorinser се зае с Lada Niva

Компанията Lorinser, известна с тунинг доработките на Mercedes, се ангажира с съветския типичен всъдеход Niva. Ако през днешния ден беше 1 април, бихме си помислили, че шегата е доста смешна, изключително като се има поради фона на фотографията. Но не, това не е смешка, и в този момент даже не е април...

Lorinser GmbH в действителност взима Niva под крилото си! Говорим не за тунинг, а за продажбата на изданието Lada Niva Legend 2021. Немско тунинг студио (и един от най-големите дилъри на коли в Германия, за което малко хора знаят, сред другото) предлага Niva на цени в диапазона 15 899 - 16 900 евро.
 Не, не е първи април: Германското тунинг студио Lorinser се захвана с... Lada Niva - 2
Руските всъдеходи към този момент се намират в изложбените зали на Lorinser, макар че нито Lorinser, нито други немски дилъри имат статут на формален дилър на АвтоВАЗ. И по принцип Lada е публично неразрешена за продажба в Европейски Съюз от 2020 година

И тук въпросът не е в глобите (това е последният въпрос, що се отнася до парите), а във обстоятелството, че ладите дават отговор на стандартите EURO-5, до момента в който EURO-6d към този момент е в действие в Германия и в доста други страни от Европейски Съюз.
 Не, не е първи април: Германското тунинг студио Lorinser се захвана с... Lada Niva - 3
Как новата Niva се озова в шоурумите? Работата е там, че даже в европейските закони има малка врата и съгласно тях "е допустимо да се внасят колите Niva на така наречен самостоятелна основа ".

P.S. Морално остарялата Niva към момента е известна в Германия, какъвто е казусът с UAZ в Япония. Германците обичат това SUV родом от някогашния Съюз на съветските социалистически републики. Обърнете внимание, че германците интензивно употребяват съветския джип за селскостопански действия, разчистване на сняг, както и за предвижване в разнообразни по компликация пресечени местности.
 Не, не е първи април: Германското тунинг студио Lorinser се захвана с... Lada Niva - 4
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР