Компанията КамАЗ публикува тийзър на новия си електромобил. Видеото показа

...
Компанията КамАЗ публикува тийзър на новия си електромобил. Видеото показа
Коментари Харесай

Необичаен волан за градския електромобил на КамАЗ, който ще струва 22 000 лв.

Компанията КамАЗ разгласява тийзър на новия си електрически автомобил. Видеото сподели електрическа кола " Кама-1 " в придвижване, а също по този начин показва работата на кормилото, в който е инсталиран таблет.

Съдейки по видеото, 9-инчовият екран, който се намира в центъра на кормилото, резервира позицията си по време на завой. Този екран е предопределен за ръководство на автомобилни системи. Но къде тогава е въздушната възглавница на лидера? Тя се намира под тапицерията на тавана.
 Необичаен волан за градския електрически автомобил на КамАЗ, който ще коства 22 000 лева (ВИДЕО)

„ Кама-1 “ беше показана на 10 декември на ревю в Москва. Дължината на градския кросоувър е 3.4 м, широчината - 1.7 м, височината - 1.6 м, а пътният луфт - 160 мм. Автомобилът е оборудван с литиево-йонна батерия с потенциал 33 киловатчаса и електрически мотор с мощ 80 kW.

Всичко това разрешава на колата да доближи скорост до 150 км/ч и да измине до 250 км без презареждане. Времето за цялостно зареждане на батерията в естествен режим е 6 часа, а в интензивен режим на бърза зарядна станция - 20 минути.
 Необичаен волан за градския електрически автомобил на КамАЗ, който ще коства 22 000 лева (ВИДЕО)

Ускорението до 100 км/ч лишава на съветския електрически автомобил единствено 6.7 секунди. Интелигентният кросоувър е оборудван с LED предна и задна оптика, динамични пътепоказатели, както и с всички нужни системи за пасивна и дейна сигурност.

Както ТАСС заяви по-рано, допуска се, че електрическата кола може да стане налична за елементарните купувачи още през 2021 година. Цената на " Кама-1 ", съгласно организацията, ще бъде към милион рубли при планувания размер на продажбите от към 20 хиляди автомобила годишно. Сумата се равнява почти на 22 000 лв..



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР