Кoмпaниятa инвестира близо 2 640 000 лв. в реконструкциятаНа 9

...
Кoмпaниятa инвестира близо 2 640 000 лв. в реконструкциятаНа 9
Коментари Харесай

BILLA стартира обновяване на още един свой обект в София

Кoмпaниятa влага близо 2 640 000 лева в реконструкцията
На 9 август 2021 година BILLA България стартира план за изцяло възобновяване на своя магазин, ситуиран в столичния квартал „ Надежда “, на бул. „ Ломско шосе “ №171. Магазинът ще посрещне още веднъж клиентите си на 30 септември с съвременна атмосфера и функционална класификация на богат подбор от висококачествени артикули на трайно ниски цени, измежду които свежите български плодове и зеленчуци с марка BILLA Градини, прясно месо със 100% български генезис с марка „ Българска плантация “ и обичани артикули от личните марки Clever, BILLA, BILLA Premium.

В реконструкцията ще бъдат вложени близо 2 640 000 лева Част от тях ще са ориентирани към цифрови решения , които вършат извършването на покупки бързо и комфортно за клиентите. Сред тези решения са касите за самообслужване , които комерсиалната верига поетапно вкарва във филиалите си и които отличиха BILLA България с приз за нововъведения на влиятелен медиен конкурс. Те са съобразени напълно с държанието на купувачите и са основани, с цел да улеснят процеса на покупка, изключително в интервала на изключителната епидемиологична конюнктура. На територията на съответния търговски обект в кв. „ Надежда “, тези каси ще бъдат 4 на брой, а удобствата ще бъдат допълнени от електронни етикети за продуктите.

„ Това, от което всички имаме потребност в забързаното ни всекидневие, е прелестно преживяване по време на извършване на покупки. Щастливи сме, че към този момент получаваме доста позитивни мнения от наши клиенти, посетили други актуализирани магазини на веригата в страната, като този в Пловдив, да вземем за пример, които открихме преди броени дни. Нашата задача е не просто да отговаряме на тези потребителските упования, само че и да ги надхвърляме. Това е посоката, в която работим, “ показа Норберт Мисбрандт, изпълнителен шеф на BILLA България.

Това е седми обект на комерсиалната верига в страната, който следва да придобие напълно нов образ в рамките на стратегия за цялостна рационализация , стартирала през пролетните месеци на годината. Програмата, създадена от комерсиалната верига, включва налични цифрови нововъведения и усъвършенствания за повишение на енергийната успеваемост , като съвременни хладилни витрини и системи за осветяване. Още три търговски обекта на BILLA България в градовете Стара Загора, Велико Търново и Русе следва да бъдат  реконструирани в идващите месеци, с цел да посрещнат още веднъж клиентите си през есента с изменен образ и доста изненади.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР