Компанията грабна първото място в категорията „Инвеститор в знанието ЧЕЗ

...
Компанията грабна първото място в категорията „Инвеститор в знанието ЧЕЗ
Коментари Харесай

ЧЕЗ получи две престижни отличия на Годишните награди за отговорен бизнес 2020

Компанията сграбчи първото място в категорията „ Инвеститор в знанието "

ЧЕЗ завоюва първо място в категорията „ Инвеститор в знанието " и трето място в новоучредената категория „ Многообразие на работното място " на Годишните награди за виновен бизнес 2020. Те бяха раздадени от Българския конгрес на бизнес водачите на публична гала на 10 юни. Авторитетният конкурс има за цел да отличи положителните образци в региона на обществената отговорност и устойчивото развиване.

Призът „ Инвеститор в знанието " бе връчен на ЧЕЗ България за плана „ Енергия за бъдещето ". Чрез него компанията приготвя и развива млади експерти в областта на енергетиката, работи за адаптиране на образованието съгласно потребностите на бизнеса и ползва дълготрайна политика за професионално и личностно развиване на възпитаници и студенти. В подтекста на бързото развиване на технологиите и пандемията през 2020 година фокусът на плана се насочи към цифровата промяна. Беше създаден неповторим за България учебен уебсайт за кариерно насочване в енергетиката, основан бе информативен бюлетин и бяха въведени цифрови уроци и практики.

„ Благодаря на журито за високата оценка, само че най-много благодаря на всички сътрудници и целия екип, които продължиха да извършват проектите и да работят безрезервно макар изключителните условия през 2020 година Всяка рецесия е и опция, когато има устойчива идея, новаторско мислене и професионален метод. Това е нашата формула за триумф ", сподели Карел Крал, районен управител на ЧЕЗ за България.

Наградата „ Многообразие на работното място " се присъжда за първи път от Българския конгрес на бизнес водачите за високи достижения при въвеждане и използване на полезностите на равенството и приобщаването на работното място. ЧЕЗ е една от първите 10 компании, които през 2020 година подписаха Хартата на многообразието. Нейната цел е поощряване на многообразието и равенството и шерване на положителните практики сред фирмите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР