Компанията Fraport AG обяви, че пътническият обем, преминал миналата година

...
Компанията Fraport AG обяви, че пътническият обем, преминал миналата година
Коментари Харесай

Срив на пътникопотока на летище Франкфурт през 2020 г заради коронавируса

Компанията Fraport AG разгласи, че пътническият размер, минал предходната година през се е сринал до рекордно дъното, защото понижи внезапно пътуванията.
Броят на пасажерите на летище Франкфурт е понижен със 73% до към 18,8 милиона през 2020 година, като седмичният трафик е намалял с до 98% на годишна база сред месеците април и юни, уточни Fraport. През декември трафикът на летището пък е понижен с 82% до 891 925 пасажери, се споделя още в известието.
 80-процентов спад се чака да записват летищата Варна и Бургас 80-процентов спад се чака да записват летищата Варна и Бургас
Спад от 80% се чака да записват двете ни морски летища Варна и Бургас до края на годината, като дружно е евентуално да доближат ма...
" Обемът на пасажерите е понижен до равнище, следено за финален път през далечната 1984 година ", сподели изпълнителният шеф на Fraport Щефан Шулте.
Другите летища на компанията Fraport в Азия, Европа и Латинска Америка също означиха внезапен спад в размера на миналите през тях пасажери.
Така да вземем за пример пътническият поток на летището в Любляна в Словения е понижен с 83% на годишна база през 2020 година, до момента в който бразилските летища Форталеза и Порто Алегре са отчели намаляване на трафик с 57%.
Що се отнася до вероятностите за 2021 година, Щефан Шулте съобщи, че чака пътникопотокът на летище Франкфурт да доближи едвам сред 35% до 45% от равнището през 2019 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР